2022-12-09 16:00:51

Profil forlader Schjønbergs tropper: I dialog med danske div-hold

Ronni Møller-Iversen siger til bold.dk, at han forlader færøske 07 Vestur, der har Michael Schjønberg som cheftræner. Han er lige nu i dialog med flere danske divisionsklubber. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere divisionsspiller Ronni Møller-Iversen har været en del af færøsk fodbold siden januar 2018, men nu er det slut.

07 Vestur-profilen siger nemlig til bold.dk, at han forlader færøsk fodbold, og dermed er han fortid hos Michael Schjønbergs tropper. 

- Min tid er kommet til at tage hjem nu. Jeg har haft mange gode oplevelser igennem flere år, men jeg kan mærke, at det er tid til at komme hjem for at komme tættere på familien, siger Ronni Møller-Iversen til bold.dk og tilføjer, at han har nydt tiden i færøsk fodbold. 

- Det har været en fed oplevelse. Jeg er blevet godt integreret og fået en masse gode bekendtskaber, som er lidt træls at skulle forlade, men nu er det tid til at komme hjem. 

Offensivspilleren siger, at han allerede har haft snakke med forskellige klubber i de danske divisioner. Han fortæller, at det primært drejer sig om jyske 2. divisionsklubber. 

- Der har været lidt kontakt med et par forskellige klubber primært i divisionerne. Jeg går og overvejer det. Jeg har god tålmodighed til at tage den rigtige beslutning. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Betrideildin -Profil forlader Schjønbergs tropper: I dialog med danske div-hold
Foto: 07 Vestur

- Jeg holder mig godt i gang med daglig træning, og så venter jeg på, at der kommer en god mulighed, men der er dialog med et par forskellige klubber.

Møller-Iversen er ikke helt udelukket over for et nyt udlandsophold, men det skal være noget ganske specielt, hvis han skal bide på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Opstår der en unik mulighed, vil jeg selvfølgelig kigge efter det, men det er ikke noget, som jeg søger, siger Ronni Møller-Iversen til bold.dk.

28-årige Ronni Møller-Iversen har repræsenteret hele fire færøske klubber i form af KI, Skála, EB/Streymur og nu senest 07 Vestur. 

Møller-Iversen har leveret syv mål og tre oplæg i 28 kampe for 07 Vestur i den seneste sæson, hvor 07 Vestur blev nummer syv i den bedste færøske række Betri Deildin. 

I Danmark har offensivspilleren været en del af Thisted FC, Ringkøbing og Viborg FF.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0