2022-05-16 17:59:01

38-årige Stuhr Ellegaard: Jeg blev 18 år igen

Keeperen, som ellers var gået på pension, havde i dag første træningsdag i AaB

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 32. runde

FT

FCK

3 - 0

AaB

Når Kevin Stuhr Ellegaard træder ud af sengen i morgen, kommer kroppen nok til at knirke mere, end den plejer.

- Når jeg vågner, er det med ømhed i ryggen og fingrene og med en stiv ryg. Men de har gode baner i AaB, så det kunne være meget værre, griner Kevin Stuhr Ellegaard.

Den 38-årige eks-keeper fik for et par uger siden muligheden for at fjerne ‘eks’ og tilslutte sig AaB’s Superliga-trup, da klubben skulle bruge en midlertidig erstatning for reservekeeper Theo Sander, der er taget med U17-landsholdet til EM-slutrunden i Israel.

Derfor var der første træningsdag på Hornevej for Stuhr Ellegaard, som ellers afsluttede sin lange, professionelle karriere i FC Helsingør i vinter.

- Jeg har ikke rørt en bold, siden jeg stoppede i december. Men jeg har været til en anden slags træning tre gange om ugen, som intet har med fodbold at gøre, så formen har været fin, siger Stuhr Ellegaard.

Han blev hentet af sin tidligere holdkammerat - og nuværende assistenttræner - Rasmus Würtz i morges inden træning, mens det var den unge stopper Mathias Ross, der tog tjansen som chauffør efter træning og frokost.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -38-årige Stuhr Ellegaard: Jeg blev 18 år igen
Foto: AaB

- Jeg blev 18 år igen, da jeg trådte ind på anlægget i morges. Det er simpelthen det bedste igen at træde ind og mærke energien i et omklædningsrum med en kaffe i hånden og snakke med gutterne. 

- De har et fantastisk træningsanlæg. Og det er nogle super fyre, som - og det ved jeg lyder skørt - føler, at jeg har kendt meget længere end denne ene dag, siger Kevin Stuhr Ellegaard, som var tilfreds med sin første træningsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var en fed og intens træning med masser af spil og afslutningsøvelser. Og så var jeg var på det vindende hold, griner han.

Han kan nu tage sig nogle fridage, inden træningen kalder igen torsdag, fredag og lørdag inden FC København-kampen søndag.

- Søndag skal jeg være helt klar, hvis der skulle ske noget i Parken. Jeg håber, at Rinne får lov at afslutte den fantastiske sæson, han har gang i, men jeg skal nok være klar, hvis der skulle blive brug for mig, siger han.

Der er stadig en chance for, at AaB’s sæson først slutter om to uger, hvis de ender i den afgørende Europa Playoff-kamp. Og hvis Danmark og Theo Sander går langt i EM, kan der blive brug for Kevin Stuhr Ellegaard en uge mere.

- Jeg er klar. Det er sjovt at være tilbage i manegen igen og blive mindet om, hvilket priviligeret liv, man lever som fodboldspiller. Lige så vild denne dag har været - lige så hjemligt har det føles, fortæller Discovery+-fodboldeksperten, som altså lige nu er på fodbold-orlov.

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 32. runde

FT

FCK

3 - 0

AaB

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0