2023-03-30 17:45:00

AaB-boss slår fast: Nye ejere spillede ingen rolle i Bælum-stop

AaB's bestyrelsesformand, Niels David Nielsen, fortæller til bold.dk, at klubbens nye ejere ikke har været med i beslutningen om, at Thomas Bælum stopper som direktør. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

ACH

0 - 4

AaB

Thomas Bælum stopper i AaB, men den beslutning har klubbens nye tyske ejere ikke været med til at træffe. 

Det slår klubbens bestyrelsesformand, Niels David Nielsen, fast over for bold.dk. 

Det havde de intet med at gøre. Det er en beslutning, der er taget ud fra den dialog, vi har haft med Thomas i en længere periode. 

- Så er det en dialog, vi har vendt på et bestyrelsesmøde i går, og det var den gamle bestyrelse, hvor de nye ejere ikke er med, fortæller bestyrelsesformanden. 

Leder ikke efter ny direktør
Niels David Nielsen fortæller, at man ikke vil kigge efter en ny administrerende direktør i den nærmeste fremtid, da man fokuserer på at finde en ny sportsdirektør. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -AaB-boss slår fast: Nye ejere spillede ingen rolle i Bælum-stop
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Vi arbejder på at få ansat en sportsdirektør, som vil være en del af direktionen, og derved referer direkte til bestyrelsen. Så ville Thomas alene være kommerciel direktør, og der har vi nu en platform, der allerede er bygget op.

- Om det bliver en dansker, en tysker eller en fra de nye ejere, det ved vi ikke på nuværende tidspunkt. Når vi ved noget, så melder vi det ud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi leder ikke efter en ny direktør i stedet for Thomas Bælum. Det er vi ikke, og det vil vi ikke. Når sportsdirektøren er ansat, og vi har de øvrige poster i den sportslige afdeling ansat også, der vil vi revurdere vores organisation og se, hvem vi skal udnævne til administrerende direktør, fortæller Niels David Nielsen til bold.dk. 

AaB skal i aktion søndag, hvor man møder AC Horsens.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

ACH

0 - 4

AaB

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce