2022-05-13 10:06:36

AaB-chef om lejesvende: Lang vej for dem

AaB's sportschef, Inge Andre Olsen, fortæller, at der er lang vej til førsteholdet for de fleste af de spillere, som klubben har udlejet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 31. runde

FT

AaB

1 - 3

BIF

AaB har i denne sæson sendt en række spillere på leje i håbet om at give dem mulighed for at udvikle sig.

Det gælder for folk som den svenske angriber Tim Prica, midtbanespillerne Robert Kakeeto og Jeppe Pedersen og ikke mindst de to kantspillere Oliver Klitten og Marcus Hannesbo. 

I et interview med Nordjyske gør den nordjyske klubs sportschef, Inge Andre Olsen, status på AaB's lejesvende, og her fortæller han, at de fleste af dem har lang vej til klubbens førstehold.

- Generelt er det jo sådan, at når vi låner en ung spiller ud, så er det for at få dem ind i et miljø, hvor han kan blive en vigtig spiller og få erfaring. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -AaB-chef om lejesvende: Lang vej for dem
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Lykkes man ikke med det, er der som udgangspunkt en lang vej at gå, før man kan konkurrere om en startplads i Superligaen. Det er en lang vej for deres vedkommende, siger han til lokalavisen.

Inge Andre Olsen fremhæver dog Oliver Klitten som en spiller, der har haft et succesfuldt lejeophold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AaB har også udlejet målmanden Andreas Hansen til FC Nordsjælland, men lejeaftalen er sidenhen blevet til en permanent transfer, fordi Farum-klubben indløste den købsoption, som de to klubber havde forhandlet på plads.

Samtidig har den unge kantspiller Oliver Børsting brugt foråret på leje hos Skive IK, men torsdag oplyste AaB, at klubben stopper samarbejdet med Børsting til sommer, hvor hans kontrakt udløber.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 31. runde

FT

AaB

1 - 3

BIF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0