2022-11-29 14:38:30

AaB går i realitetsforhandlinger med europæisk investor

AaB melder om positive sonderinger med en potentiel europæisk investor, så parterne nu går i realitetsforhandlinger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AaB kan være til at få udenlandske ejere.

I september kom det frem, at selskabet ville undersøge en henvendelse fra en potentiel investor, og det har nu udviklet sig.

Tirsdag eftermiddag meddeler AaB A/S således, at man indleder realitetsforhandlinger med en potentiel europæisk investor.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -AaB går i realitetsforhandlinger med europæisk investor
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Fokus har været på at sikre fælles målsætninger, den rigtige kemi og de rigtige faglige kompetencer, der skal til for at videreudvikle klubbens sportslige sektor med AaB Akademiet som centrum.

- Disse sonderinger er forløbet positivt, hvorfor der nu indledes realitetsforhandlinger parterne imellem.

- Der er mellem parterne fuldstændig enighed og afklaring omkring, at klubidentitet, herunder eksempelvis navn og logo etc. ikke ændres.

- Det er hensigten at opnå en aftale, hvor den potentielle investor tilfører kapital samtidig med, at den nuværende kreds af storaktionærer og øvrige aktionærer fortsat er en del af klubben.

- AaB har ikke yderligere kommentarer til emnet, før parterne opnår enighed om en aftale, eller at forhandlingerne afbrydes.

- AaB kan samtidig oplyse, at der sideløbende med og i tillæg til forhandlingerne med en potentiel ny investor pågår forhandlinger med AaB’s eksisterende storaktionærer om en kapitaltilførsel, som forventes tilendebragt senest med udgangen af 2022.

30 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0