2022-07-16 08:00:02

AaB lancerer nyt system: Kommer til at bære frugt

Der kommer til at ske nye ting i AaB. Kristoffer Pallesen løfter til bold.dk lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske i den kommende sæson. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det bliver et nyt og forandret AaB, som møder Superligaen i den kommende sæson. 

Den nordjyske klub har været på intens træningslejr, hvor der er blevet arbejdet på et helt nyt system. Det fortæller Kristoffer Pallesen til bold.dk. 

- Vores opstart har været rigtig god. Vi har gjort noget, som vi ikke har gjort så meget i AaB. Vi har været på træningslejr denne sommer, og det er normalt noget, vi gør om vinteren.

- Det har været fantastisk givet ud. Vi kom ned på et fantastisk anlæg i Polen, hvor vi var en hel masse sammen. Det tror jeg, der var behov for, for vi sætter nogle nye ting i søen til den nye sæson. 

- Vi kommer til at gøre tingene lidt anderledes, og vi kommer til at skifte system. Så opstarten er gået med at ryste truppen ekstra godt sammen, og så er den gået med at implementere mange af de ting, som vi kommer til at praktisere i den nye sæson, fortæller Kristoffer Pallesen til bold.dk. 

AaB har i noget tid været kendt for at spille med tre mand i bagkæden og offensive wingbacks. Den formation er fortid i AaB, der nu skal spille med fire i bagkæden. 

- En del af det er, at vi kommer til at spille med fire i bagkæden. Men vi kommer stadig til at gå efter et offensivt udtryk, men vi kommer til at gøre det på en anden måde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi delte pre-season op i to dele. I den første del arbejdede vi ekstremt meget med det defensive og vores presspil. I den anden del arbejdede vi meget med, hvordan vi kommer til at skabe, forklarer han til bold.dk. 

Kristoffer Pallesen og AaB tager hul på den nye Superliga-sæson søndag klokken 14, hvor de skal på besøg i Viborg. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0