2023-03-29 22:19:34

AaB-situation skræmmer ikke tysk aktionær: Vi er her langvarigt

Thomas Hitzlsperger, der står i spidsen for SSE22, er ikke bange for, at AaB rykker ned, da tyskerne har planer om at være i den nordjyske klub i lang tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

ACH

0 - 4

AaB

Det tyske firma SSE22 bliver storaktionær i AaB.

Den tidligere tyske landsholdsspiller Thomas Hitzlsperger står i spidsen for firmaet, og han har onsdag sat ord på opkøbet af 20 procent af aktierne i den nordjyske klub.

SSE22 skal punge ud med 15 millioner, og de kan meget vel blive brugt på en klub, der ikke skal spille i 3F Superligaen i næste sæson, da klubben i øjeblikket ligger sidst.

Det skræmmer dog ikke Thomas Hitzlsperger.

- Vi kender situationen, og vi er ikke bange for den. Det siger alle i klubben også.

- Man er skuffet over situationen, men man er ikke bange for den. Der er 10 kampe tilbage i sæsonen, og vi vil støtte Oscar (Hiljemark, red.) og trænerstaben med at få det bedste ud af alle og lykkes med opgaven, siger Hitzlsperger og fortsætter.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -AaB-situation skræmmer ikke tysk aktionær: Vi er her langvarigt
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Det er muligt at blive i Superligaen, og det er det, vi fokuserer på, og vi vil gerne spille en lille rolle i det, men AaB er mere end bare denne sæson.

- Så hvis det ikke går, som vi håber, så er fokus stadig på klubbens potentiale, siger Thomas Hitzlsperger til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tyskeren forsikrer også, at man vil blive i AaB i længere tid.

 - Vi er ikke kommet for at fikse et problem på den korte bane. Vi er her langvarigt.

- Når man kommer ind i en klub - især som udlænding - skal man først lære kulturen at kende og respektere kulturen. I sidste ende vil vi gerne være succesfulde.

- Jeg er meget passioneret omkring fodbold, og jeg er i AaB, fordi jeg gerne vil have succes med AaB. Jeg er sikker på, at alle andre i klubben vil opnå det samme.

- Det handler om at lægge sig fast på en målsætning og sikre, at alle ved, hvad vi skal gøre for at opnå den, siger Thomas Hitzlsperger til klubbens hjemmeside.

AaB starter nedrykningsspillet ud med en bundgyser mod AC Horsens, der ligger på den rigtige side af nedrykningsstregen med otte point mere end nordjyderne.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

ACH

0 - 4

AaB

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce