2022-08-09 09:27:01

AaB-sportschef: Synes jo vi har fine spillere

Inge André Olsen ved godt, at AaB ikke har fået nok point i 2022/23-sæsonen, men han har alligevel tiltro til AaB-truppen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

AaB har fået en dårlig start på 2022/23-sæsonen. 

Efter fire kampe står de blot noteret for et enkelt point, og det rækker i øjeblikket til en 11. plads i 3F Superliga-tabellen. 

Mandag aften tabte de til et velspillende Silkeborg-hold. Efter kampen blev sportschef i AaB, Inge André Olsen, spurgt ind til AaB-truppens forfatning. 

- Jeg synes jo, vi har nogle fine spillere. Jeg synes, at Allan Sousa er kommet ind med noget x-factor en mod en, og han skabte lidt chancer. Det har måske lidt været en udfordring tidligere. Lucas Andersen er tilbage, og vi ved, han er en god spiller. Det tager lidt tid.

- Lucas har været ude med en skade længe, men vi ved, han har været en af de bedste spillere på sin position. Jeg synes, at Posavec viste sig frem med en stærk præstation. Han har i dag (mod Silkeborg, red) gode redninger. Vi ved, at han kommer til at bygge på.

- Kramer er kommet ind med autoritet, og så er de ikke altid sammenspillet, og det arbejder vi på hver dag. Vi kan jo altid sige, at ting tager tid i fodbold, men man har jo ikke altid tid. Vi må se på, hvor mange point vi får, fortæller han. 

AaB skal forsøge at rejse sig igen i næste weekend, når de på hjemmebane møder FC Nordsjælland, der har maksimum point efter fire kampe og topper tabellen. 

21 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0