2022-07-23 17:36:48

AaB'er om bænkplads: Konkurrence en del af miljøet

AaB's Anders Hagelskjær er ikke tilfreds med at starte ude, men han ved også godt at konkurrence er en del af livet som professionel fodboldspiller.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 2. runde

FT

AaB

1 - 3

FCK

Anders Hagelskjær var lige ved at redde point til AaB i holdets sæsonåbner mod Viborg, da han kom fra bænken og lavede et langskudsmål, som desværre var forgæves i 1-2-nederlaget.

Ikke desto mindre var det vigtigt for Hagelskjær at vise, hvorfor det var en fejl ikke at have ham med fra start på Energi Viborg Arena.

- Jeg tror ikke, at der er nogen, der er tilfredse med at starte ude, men konkurrence er en del af det miljø. Det er selvfølgelig en god følelse, når man kommer ind og føler, at man gør en forskel, siger den tidligere Silkeborg-stopper til Nordjyske.

Artiklen fortsætter efter billedet

AaB -AaB'er om bænkplads: Konkurrence en del af miljøet
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

25-årige Hagelskjær følger udtalelsen op med at understrege, at det er hans erklærede mål at vise trænerteamet, hvad han kan hver dag.

Lars Friis pointerer i samme artikel, at der er rift om de to pladser i AaB's bagkæde - særligt når både Lars Kramer, Mathias Ross, Daniel Granli og altså Anders Hagelskjær er klar.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 2. runde

FT

AaB

1 - 3

FCK

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0