2023-03-30 14:04:50

Bælum er færdig i AaB: Den rette timing er nu

Thomas Bælum er færdig som administrerende direktør i AaB inden udgangen af april. Selv føler han, at timingen var den rette til at stoppe nu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

ACH

0 - 4

AaB

AaB har torsdag meddelt, at Thomas Bælum stopper som administrerende direktør inden udgangen af april. 

Bælum tiltrådte i AaB den 1. august 2018, men nu er tiden inde til at skilles, fortæller han på klubbens hjemmeside. 

- I det nye set up for AaB har jeg haft overvejelser omkring min egen rolle, og jeg har nu vurderet, at timingen for at gå hver til sit er den rette.

Den afgående administrerende direktør ser tilbage på en succesfuld tid i AaB. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Bælum er færdig i AaB: Den rette timing er nu
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Jeg vil kigge tilbage på fire et halvt begivenhedsrige år, hvor vi med strategi Nordkraften, der blev implementeret i 2019, gik ind i en strategiperiode med fokus på at styrke og udvikle både det sportslige og det kommercielle område.

- Indimellem havde vi også Covid-19 at forholde os til, men henover strategiperioden lykkedes det i forhold til den kommercielle del at skabe en fremgang på alle parametre. Sponsorindtægterne er steget, matchday-indtægter og det gennemsnitlige tilskuertal er blevet løftet markant, og antallet af sæsonkortholdere er rekordhøjt, hvilket naturligvis glæder mig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvad fremtiden bringer, har jeg ikke lagt mig fast på, men sikkert er det, at jeg ønsker AaB alt det bedste fremover, slutter Thomas Bælum på AaB’s hjemmeside. 

Jan Peters vil i den kommende periode fungere som midlertidig sportslig ansvarlig, indtil der er fundet en permanent sportsdirektør. Økonomichef Jesper Dalum vil midlertidigt varetage direktionens opgaver. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

ACH

0 - 4

AaB

8 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce