2023-03-30 15:56:38

Bælum: Min rolle i AaB er udspillet

Thomas Bælum fortæller til bold.dk, at hans rolle i AaB var udspillet, og at det derfor var det rette tidspunkt at stoppe samarbejdet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

ACH

0 - 4

AaB

Endnu en ledende rolle er stoppet i AaB. 

Den nordjyske klub har ingen fast cheftræner, ingen sportschef, og nu stopper den administrerende direktør også. 

Torsdag meddelte AaB, at Thomas Bælum ville stoppe i klubben senest ved udgangen af april måned, når der er blevet givet en ordentlig overlevering. 

I et interview med bold.dk fortæller Thomas Bælum, at man har valgt at stoppe samarbejdet nu, da hans rolle er udspillet. 

- Der har været en dialog i længere tid, hvor vi godt vidste, at når jeg har taget den vikarierende tjans som sportschef, og når hele processen med de nye investorer var på plads, så ville vi stå ved en skillevej, hvor vi skulle finde ud af, hvad vi så skulle. 

- Er tiden nu til at sætte nye store skibe i søen ift. at tænke strategisk? Der har vi sagt, at timingen er ikke til det lige nu og her. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Bælum: Min rolle i AaB er udspillet
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Derfor vil mine kompetencer ikke kunne komme rigtig i spil, og dermed ville min rolle også være udspillet der hvor klubben er nu. 

- Vi har vurderet, at det setup der er rundt om rent kommercielt, det er tilpas stærkt til at få os hen, hvor vi gerne vil, men den dag, vi går i luften med et nyt stadie, så må jeg sende en ansøgning. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Føler du dig overflødig? 

- Nej, ikke i forhold til den retning, som klubben skal have nu. Jeg er stolt over det, vi har opnået kommercielt, men sportsligt er vi ikke kommet i mål på resultaterne. De forgående sæsoner har vi spillet til par, men vi er ikke i mål, fortæller Thomas Bælum til bold.dk. 

Thomas Bælum fortæller også, at han ikke ved, hvad fremtiden byder på, når han er færdig med at følge AaB til dørs. 

Bælum startede i AaB i sommeren 2018. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

ACH

0 - 4

AaB

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce