2023-03-21 17:40:18

Hiljemark: Vi skal overleve og skabe en god kultur

AaB's nye cheftræner Oscar Hiljemark fortæller, at hans primære mål er at føre den nordjyske klub til overlevelse i 3F Superligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

ACH

0 - 4

AaB

Oscar Hiljemark er ny cheftræner i AaB.

Mandag meddelte klubben, at Erik Hamrén var blevet fyret, og at Hiljemark derfor gik fra et job som assistenttræner til at stå i spidsen for nordjyderne i resten af indeværende sæson.

I et interview med AaB TV sætter svenskeren ord på den opgave, han står over for.

- Den primære opgave er at overleve. Og så handler det selvfølgelig i hverdagen om at udvikle vores spillestil, individer og skabe en kultur og en plads, som folk vil komme til.

- Det har været nogle hårde måneder, som vi alle har oplevet sammen, og jeg tror, at alle som har et AaB-hjerte vil arbejde for at vende den tendens og forsøge at tænke positivt for fremtiden, siger Hiljemark.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Hiljemark: Vi skal overleve og skabe en god kultur
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

AaB-træneren er klar over, at det bliver en svær opgave at føre holdet til overlevelse i Superligaen, men svenskeren understreger, at han tror på, at det kan lade sig gøre.

- Som menneske er jeg meget realistisk, men jeg har også en meget stærk tro på det. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er klart, at når man ser på papiret og statistikken, så ser det svært ud, men der er muligheder og chancer for, at vi indhenter de point, siger Hiljemark.

AaB befinder sig i skrivende stund på sidstepladsen i Superliga-tabellen. Holdet skal på nuværende tidspunkt indhente otte point på AC Horsens.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

ACH

0 - 4

AaB

14 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce