2022-08-09 07:14:43

Lucas A. talte med AaB-fans: Det gør ondt på os

AaB-anfører Lucas Andersen valgte at tale med AaB-fansene efter nederlaget til Silkeborg for at vise, at han forstår deres frustrationer over, at det ikke går nordjydernes vej.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 4. runde

FT

SIF

3 - 1

AaB

43'
1 0
Mathias Ross
Selvmål
60'
2 0
Nicolai Vallys
Mål
85'
2 1
Kasper Kusk
Mål
90'
3 1
Tonni Adamsen
Mål

Det har ikke været sjovt at være AaB-fan i starten af den nye sæson, og mandag aften blev de mødt af endnu en skuffelse, da det nordjyske mandskab tabte til Silkeborg.

Det skabte en stor utilfredshed på lægterne, og derfor valgte AaB-anfører Lucas Andersen at tage turen ned til fansene for at sætte nogle ord på situationen fra spillernes side.

Han fortalte nemlig til pressen efterfølgende, at det også gør ondt på AaB-spillerne, at de ikke har fået vendt skuden endnu.

- Det er jo klart, at der er utrolig store frustrationer fra fansene og folk, der støtter klubben i tykt og tyndt. De har været med til at skabe en utrolig kulisse, og det er både på hjemme- og udebane.

- Så er fodbold jo også følelser, og det gør også, at det bliver utroligt emotionelt. De kommer med nogle frustrationer og nogle ting, som jeg sagtens kan forstå.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Lucas A. talte med AaB-fans: Det gør ondt på os
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- De havde nok regnet med, at vi var et andet sted efter de første fire runder, og det var vigtigt for mig at få kommunikeret til capo'en, at det gør ondt på os. Han kunne give den meddelelse videre til dem, som er på tribunen.

Andersen tilføjede desuden, at de i AaB arbejder hårdt på at få den første sejr i hus, og da det ikke lykkedes mandag aften på JYSK PARK, så var det hårdt for ham at gå ned til fansene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er også en tom følelse, og det gør utroligt ondt at gå de tunge skridt ned mod dem, som håber på, at vi kan få det vendt det hver eneste gang og lægger deres hjerter oppe på tribunen.

AaB ligger efter fire runder på 11. pladsen i 3F Superligaen, hvor de står noteret for et enkelt point.

Næste chance for at få tre point på kontoen kommer på søndag, når de skal op imod topholdet fra FC Nordsjælland.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 4. runde

FT

SIF

3 - 1

AaB

43'
1 0
Mathias Ross
Selvmål
60'
2 0
Nicolai Vallys
Mål
85'
2 1
Kasper Kusk
Mål
90'
3 1
Tonni Adamsen
Mål

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0