2021-03-08 21:18:15

Lykkelig AaB'er: Vi har en vanvittig målmand

Kristoffer Pallesen hylder Jacob Rinne for den fremragende redning, der sikrede AaB alle tre point i mandagens Superliga-opgør mod SønderjyskE.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 20. runde

FT

AaB

1 - 0

SØN

90'
1 0
Iver Fossum
Mål på straffe

AaB var på vej mod endnu en skuffelse, men i overtiden lykkedes det at vinde 1-0 på et straffesparksmål af Iver Fossum.

SønderjyskE var tæt på at score til allersidst, men Jacob Rinne lavede en fantastisk redning på Bård Finnes forsøg, hvilket Kristoffer Pallesen ikke havde glemt, da han udtalte sig til TV3 Sport lige efter kampen.

- Det er helt fantastisk og en kæmpe, kæmpe forløsning. Sikke en afslutning. Man ved jo ikke, hvad man skal tro på, når han laver sit VAR-tegn og går ud og kigger.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Lykkelig AaB'er: Vi har en vanvittig målmand
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Jeg synes, der var straffespark, og så må jeg sige, at vi har en helt vanvittig målmand. Jeg har aldrig set så god en redning, tror jeg. Sådan har jeg det i hvert fald lige nu. Det er en kæmpe forløsning for os, og det definerer jo lidt, hvilken vej vi kigger.

- Nu kigger vi op og satser på, at vi kan lave et mirakel, som det nok stadig lidt kræver, men vi tror på det, siger Kristoffer Pallesen til TV3 Sport.

AaB er nu på ottendepladsen, men nordjyderne har samme pointantal som SønderjyskE og OB inden de sidste to kampe i grundspillet.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 20. runde

FT

AaB

1 - 0

SØN

90'
1 0
Iver Fossum
Mål på straffe

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0