2020-12-08 19:45:12

Skuffet Okore: Ikke det gensyn jeg håbede på

Jores Okore er slemt skuffet over AaB's nederlag og pokalexit mod B93, hvor forsvarsspilleren selv har spillet. Vi manglede kvalitet i begge ender, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

B93

1 - 0

AaB

30'
1 0
Tammer Bany
Mål
90'
1 0
Tim Prica
To gule kort

B93 leverede tirsdag aften noget af en pokaloverraskelse, da 2. divisionsmandskabet sendte AaB ud med Sydbank Pokalen med en 1-0-sejr.

AaB-stopperen Jores Okore har fortid i B93, men han kunne gode have skrevet historien om sin genforening med barndomsklubben en smule bedre.

- Resultatmæssigt var det ikke det gensyn, jeg håbede på. De kæmpede en fin kamp, og de gjorde nogle gode ting, men desværre gik det ikke vores vej, siger Jores Okore.

Hvorfor gjorde det ikke det?

- For det første fordi vi scorede færre mål end de andre, og så bliver det svært at vinde en kamp, men i sidste ende skal vi også lukke ned for dem. Vi manglede kvalitet i begge ender.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -Skuffet Okore: Ikke det gensyn jeg håbede på
Foto: Getty Images

- Vi satte et godt tryk på, og vi steppede lidt op, men jeg synes, at vi skal kræve mere af os selv. Vi skal være lidt skarpere, så jeg er ikke tilfreds, siger Jores Okore.

Sigtede mod ny finale

Artiklen fortsætter efter annoncen

AaB var i sidste sæson i pokalfinalen, og nordjydernes klare mål var at gentage den bedrift i denne sæson, men den drøm er altså nu blevet knust.

- Det er rigtig skuffende. Vi havde sat os som mål, at vi skulle gøre det bedre end sidste år, og det betød, at vi skulle i finalen. Et finalehold viste vi ikke, at vi var i dag, siger Okore, der ikke mener, at AaB tog for let på opgaven:

- Jeg synes ikke, vi undervurderede dem. Vi gik ind og gav den en skalle, og de fik ikke ret mange chancer. De havde selvfølgelig en del omstillinger, som der kunne blive farlige, men ret mange chancer synes jeg ikke, de havde.

- Det var ikke en kamp, vi undervurderede. De scorede bare på den chance, de fik, og det gjorde vi ikke. Vi kreerede en del chancer, men vi var ikke helt skarpe. Vi manglede den sidste aflevering og afslutning, og det er det, der gjorde forskellen, siger Okore.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

B93

1 - 0

AaB

30'
1 0
Tammer Bany
Mål
90'
1 0
Tim Prica
To gule kort

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0