2022-10-06 12:47:02

Aarhus F-profil jubler: Har en masse små guldæg

Aarhus Fremad-profilen Lucas From glæder sig over en god start på sæsonen, og han siger til bold.dk, at klubben har mange små guldæg i form af dygtige og unge spillere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 10. runde

FT

AB

2 - 2

AAF

Det tidligere Vejle-talent Lucas From har fået netmaskerne til at blafre fem gange i denne sæson af 2. division for Aarhus Fremad. 

Aarhus Fremad indtager lige nu fjerdepladsen, og From er rigtig godt tilfreds med starten, siger han til bold.dk.

- Jeg synes, både og jeg holdet er startet super godt. Vi har før haft problemer med at starte sæsonen godt. Nu kom vi ud med tre sejre, og vi har været klar fra start alle sammen. Jeg synes, at vi spiller noget sindssyg god og chanceskabende fodbold. Vi har mange pissedygtige fodboldspillere, siger Lucas From til bold.dk. 

Han siger, at nøglen bag de gode resultater er et stærkt kollektiv og såkaldte guldæg.

- Vi har et stærkt sammenhold, og vi er en masse spillere, som har spillet sammen i nogle år. Det er et godt sammentømret hold, og vi har en masse unge spillere, som er en masse små guldæg, som gerne vil løfte klubben til ’next level’. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Aarhus F-profil jubler: Har en masse små guldæg
Foto: Aarhus Fremad

Gør sig en del tanker

Lucas From har været en del af Aarhus Fremad i to år, og han glæder sig over, at han har fået fast spilletid. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aarhus Fremad-målmageren fortæller, at der først skal et rigtig godt tilbud på bordet, før det kan blive aktuelt for kantspilleren at forlade 2. divisionsklubben.

- Man gør sig en del tanker. Jeg er rigtig glad for at være i Fremad, og jeg har spillet kontinuerligt over en lang periode. Det har gjort, at jeg har udviklet mig som fodboldspiller og menneske. Der er også andre ting, der fylder nu efter Vejle-tiden. 

- Jeg er i gang med uddannelse, og jeg er lige startet på min kandidat, men så længe man er ung, vil man se, hvor langt det kan række til, siger Lucas From til bold.dk. 

23-årige Lucas From kan også skrive to danske U18-landskampe på CV’et.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 10. runde

FT

AB

2 - 2

AAF

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0