2022-12-07 15:55:02

Aarhus Fremad-kaptajn trods flot efterår: Det bliver svært

Aarhus Fremad-anfører Emil Hauge siger, at det bliver vanskeligt at rykke op i NordicBet Ligaen, og det er på trods af, at mandskabet topper 2. division ved vinterpausen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aarhus Fremad har imponeret stort i efteråret, da Aarhus-klubben topper 2. division foran Esbjerg fB. Derfor er klubben placeret lunt i svinget til en oprykningsplads til næste sæson af NordicBet Ligaen. 

Emil Hauge, der er Aarhus Fremad-kaptajn, siger dog til klubbens hjemmeside, at mandskabet bestemt ikke skal tage tingene for givet. 

- Vi skal fortsætte med det, som vi har gjort indtil nu. Op til HIK-kampen blev der lagt vægt på, at det her ikke er slutningen, men at vi efter jul skal fortsætte med meget af det samme. 

- Jeg tror, at hvis vi kan det, er vi også med i kampen om oprykning, men jeg tror, det bliver svært. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Aarhus Fremad-kaptajn trods flot efterår: Det bliver svært
Foto: Aarhus Fremad

- Selvom vi har vundet fem kampe i streg (i 2. division, red.), kan man se, at det stadig er helt tæt i toppen. Målet er selvfølgelig, at vi skal ud og levere lige så gode præstationer som hidtil, og så må vi se, hvad det kan føre til, siger Aarhus Fremad-anføreren. 

Aarhus Fremad har også leveret flotte resultater i pokalturneringen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mandskabet har både slået Brøndby IF og Fremad Amager ud af pokalen, og i det nye år venter FC Nordsjælland i to kvartfinaleopgør. 

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0