2023-02-01 15:53:25

Tidligere Hobro-spiller bekræfter Aarhus F-skifte: Har store ambitioner

Alexander Baun siger til bold.dk, at han er skiftet til Aarhus Fremad, og han har et mål om at blive en profil for mandskabet i foråret. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - første kvartfinale

FT

AAF

0 - 3

FCN

I januar var Alexander Baun en tur til prøvetræning i Esbjerg, men nu har offensivspilleren fundet sig en klub længere nordpå. 

bold.dk kunne tirsdag erfare, at den tidligere Hobro-spiller havde lavet en aftale med 2. divisionstopholdet Aarhus Fremad, der gælder til sommer. 

Nu bekræfter Baun klubskiftet over for bold.dk.

- Der er en personlig vinkel på det i forhold til, at jeg har en lejlighed og studere i Aarhus. Rent sportsligt er det et rigtig godt sted at være lige nu, hvor de har nogle spændende pokalkampe og et virkelig spændende forår i 2. division, siger Alexander Baun til bold.dk. 

Baun har senest spillet for Middelfart i foråret 2022, og derfor skal der bankes noget rust af, inden offensivspilleren er på 100 procent igen, siger han. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Tidligere Hobro-spiller bekræfter Aarhus F-skifte: Har store ambitioner
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

På sigt har den 27-årige offensivspiller dog store mål med opholdet i Aarhus-klubben. 

- Jeg regner ikke med, at jeg brænder igennem i de første par uger, men min ambition er helt klart, at jeg kommer til at blive en profil i foråret. Det arbejder jeg frem mod. Klubben har gjort det rigtig godt, og det gør også, at klubben går et rigtig spændende forår i møde. 

- Det er et spændende projekt, men nu skal jeg lige styr på mig selv og komme op i gear. Så må vi se, hvornår de får brug for mig i løbet af foråret. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vil gøre sig aktuel igen
Den tidligere Hobro-spiller, der kan skrive tre Superliga-kampe på CV’et, håber, at han kan blive en del af et fuldtidssetup igen på sigt. 

- Jeg har en aftale med Morten (Aarhus-cheftræner Morten Dahm Kjærgaard, red.) om, at jeg spiller i klubben frem til sommer i første omgang. Det passer også med, at jeg er færdig med min bachelor i idrætsvidenskab. 

- Forhåbentlig har jeg gjort mig aktuel igen og fået vist, at jeg stadig er her. Jeg tænker, at det vil være et godt tidspunkt at lave en status på i forhold til, hvor jeg er, og hvad der kan lade sig gøre, siger Alexander Baun til bold.dk. 

Aarhus Fremad topper lige nu 2. division. 

Baun har også en fortid i Skive IK og AC Horsens.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - første kvartfinale

FT

AAF

0 - 3

FCN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0