2022-10-03 12:22:02

Sammy Slot scorede otte mål i 13-0-sejr: Længe siden

Sammy Slot gik målamok i weekenden, da han scorede hele otte mål i Hastrup FC’s 13-0-sejr i Serie 4. Han siger til bold.dk, at det er længe siden, at han har scoret otte mål i samme kamp.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ved at være længe siden, at jeg har scoret så mange mål.

Sådan lyder det fra den tidligere divisionsspiller Sammy Slot.  

Han har valgt at trappe ned og spiller lige nu for Hastrup FC i Serie 4, og lørdag viste Slot stor skarphed, da mandskabet uddelte bøllebank til Lellinge IF.  

Han scorede nemlig hele otte mål for det ambitiøse Serie 4-hold. Sammy Slot siger til bold.dk, at der gik sport i den, da målene begyndte at hagle ind.

- Jeg tror, at jeg scorede efter tre minutter og kort efter igen, og der tænkte jeg allerede på et hattrick. Da jeg så lavede et hattrick i første halvleg, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne forsøge at score et i anden halvleg. Da jeg scorede hattrick i anden halvleg, så blev jeg skiftet ud, så jeg spillede ikke en gang en fuld kamp. Jeg var ude i 10-15 minutter, og så scorede jeg så to mål mere, siger 25-årige Sammy Slot til bold.dk.  

Artiklen fortsætter efter billedet

AB Tårnby -Sammy Slot scorede otte mål i 13-0-sejr: Længe siden
Foto: Hastrup FC

Hvad sagde dine holdkammerater til dine mange mål?

- Der kom en masse kommentarer fra modstanderen og holdkammeraterne, men jeg ser det ikke som en individuel præstation. Jeg ser det som en holdpræstation. Hvis det ikke havde været for holdet, havde jeg ikke scoret otte mål, så stor cadeau til holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ikke regnet med det

Slot siger, at han nyder at spille for Hastrup FC, og selvom han havde håbet på at få en god start, er det gået bedre end forventet.  

- Det er en god start. Jeg har spillet tre turneringskampe og ligger allerede nummer to på topscorerlisten. Jeg havde regnet med at score mål, men jeg havde ikke regnet med at score otte mål, siger Sammy Slot til bold.dk.  

Indtil videre er Slot noteret for hele ti mål i tre kampe i Serie 4. Det tidligere FCK-talent Ibrahim Samrawi kom også på måltavlen for holdet i opgøret.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0