3F Superliga -Kortegaard forlænger med Horsens
2008-05-28 11:31:53
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Kortegaard forlænger med Horsens

Thomas Kortegaard og AC Horsens har forlænget samarbejdet med yderligere to år, så kontrakten nu løber frem til 2011.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Thomas Kortegaard kom sidste sommer til Horsens fra AaB, og her er han faldet så godt til, at parterne nu er blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere to år. Kortegaard havde i forvejen et år tilbage af sin kontrakt, men har i dag forlænget frem til 2011.

- Thomas Kortegaard har nærmest spillet samtlige kampe for AC Horsens i denne sæson og har bidraget meget med sin hurtighed og tekniske færdigheder. Han har været med til at løfte holdet og han er ikke så gammel, så han kan stadig udvikle sig endnu mere. Vi er selvfølgelig glade for forlængelsen og stolte af, at vi endnu engang forlænger med en af de yngre kræfter på holdet. Det siger noget om klubben, at vi er i stand til at holde på vores profiler, siger cheftræner Kent Nielsen i en pressemeddelelse.

Thomas Kortegaard ser store udviklingsmuligheder i at blive i Horsens, og er glad for forlængelsen.

- Min første sæson i klubben har levet op til mine forventninger. Det har været ekstremt positivt at spille på så spændende et hold og der sker mange positive ting i AC Horsens, vi har haft en rigtig god sæson og vi får snart et nyt, flot stadion. Jeg har mod på noget mere, men AC Horsens er et godt skridt på vejen og jeg ser stadig store udviklingsmuligheder i klubben, siger Thomas Kortegaard

Thomas Kortegaard har repræsenteret AC Horsens 30 gange i denne sæson.


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0