3F Superliga -Thomas Kortegaard til Horsens
2007-05-15 11:29:42
Foto:

Thomas Kortegaard til Horsens

Dårligt havde AaB offentliggjort, at de afsluttede samarbejdet med Thomas Kortegaard, inden han blev præsenteret i AC Horsens, hvor han har fået en to-årig kontrakt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AaB offentliggjorde her til formiddag, at de ikke ville forlænge kontrakten med Thomas Kortegaard, når den udløber til sommer. Den 22-årige midtbanespiller har dog allerede sin fremtid på plads. I de kommende to år tørner han ud for SAS Ligaklubben, AC Horsens, hvor han håber at få en mere central rolle på holdet.

- Jeg ser muligheden for at komme ned og få noget mere spilletid og ansvar, og jeg ser det som en udfordring at komme derned og være med til at præge spillet, siger Thomas Kortegaard til bold.dk.

Med Lyngby og AGF som potentielle oprykkere ser SAS Ligaen ud til at blive stærk næste år, og det kunne godt gå ud over en klub som AC Horsens, men Thomas Kortegaard er optimistisk omkring klubbens fremtid i landets bedste række.

- Jeg synes Horsens har gjort det godt de sidste par sæsonen. De har skrabet en masse point sammen, kæmpet godt for det og stået godt bagtil. Jeg glæder mig til at komme derned og være med til at præge spillet lidt den anden vej, slutter Thomas Kortegaard.


Foto:

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0