2022-06-29 21:44:59

AC Horsens henter forsvarstalent i Brøndby

AC Horsens henter 18-årige Lukas Larsen fra Brøndbys U19-hold. Det bekræfter sports- og talentchef Niels Erik Søndergård over for bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lukas Larsen fik sin fodboldopdragelse i Tyskland hos blandt andet FC Köln, men for et år siden skiftede han til Brøndbys ungdomsafdeling.

Denne sommer går turen dog videre til AC Horsens, hvor han i første omgang bliver en del af U19-holdet.

Det skrev 3point.dk tidligere onsdag, og nu bekræfter Niels Erik Søndergård, der er sports- og talentchef i AC Horsens.

- Vi var i dialog med ham for et år siden, fordi familien har nogle relationer til Horsens, og han var klar til at komme tilbage til Danmark for at spille fodbold. Han valgte så Brøndby på daværende tidspunkt, men så har han ikke spillet helt så meget i Brøndby, og han var også ret hårdt ramt af corona på et tidspunkt.

- Nu har vi haft ham herovre for at træne med, og han har efterladt et fint indtryk, så nu har han besluttet sig for, at han gerne vil spille her.

- I første omgang håber vi, at han kan bidrage til vores U19-miljø, og så må vi se. Vi har ikke på den måde tænkt ham ind omkring førsteholdet endnu, men nu får han chancen for at overbevise os, siger Søndergård til bold.dk.

Han ser stoppertalentet passe godt ind i stilen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han er stor, duelstærk og en ledende forsvarsspiller, som passer godt på den profil, som vi gerne vil have i en forsvarsspiller. Nu har han boet væk fra sine forældre i et års tid, så han er en moden dreng, der har stået på egne ben tidligt, og det har også betydning.

Lukas Larsen får ikke i første omgang en kontrakt i AC Horsens, men det er bestemt i spil, hvis han gør det godt.

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0