2023-06-03 16:38:56

Delac om forspildt mulighed: Vi havde chancerne tidligere på sæsonen

Trods muligheden for selv at kunne afgøre deres skæbne, mener Matej Delac ikke, at det blot var lørdagens kamp, som var skælsættende for sæsonen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 32. runde

FT

ACH

0 - 0

LYN

AC Horsens forspildte lørdag eftermiddag en gylden mulighed for at lave et enormt comeback, da AaB tabte på hjemmebane til Silkeborg.

De skulle derfor blot vinde over Lyngby på hjemmebane, men resultatet endte med et kryds, og derfor var det de kongeblå fra Lyngby, som sikrede overlevelsen.

AC Horsens-målmand Matej Delac var skuffet over indsatsen, men peger i højere grad på resten af sæsonen som en skuffelse, end kampen i dag.

- Selvfølgelig er vi kede af det i dag, men vi havde chancer tidligere på sæsonen, udtaler Delac til Viaplay efter kampen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Delac om forspildt mulighed: Vi havde chancerne tidligere på sæsonen
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Vi skal være kede af denne kamp, men vi skal også være kede af de ti kampe førhen, hvor vi ikke producerede de chancer, som var nødvendige.

Et uafgjort resultat mod en direkte konkurrent ville under normale omstændigheder ikke være dårligt, men når betydningen af kampen er så enorm, så kan det være ligegyldigt, mener Delac.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ville være tilfredse med dette resultat i midten af sæsonen, men nu skulle vi selvfølgelig have kommet herfra med mere, afslutter Matej Delac.

Det bliver dermed AC Horsens og AaB, som skal en tur ned i Danmarks næstbedste række.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 32. runde

FT

ACH

0 - 0

LYN

8 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce