3F Superliga -Hjemvendt Brock-Madsen vil til udlandet igen
2019-01-21 09:17:01
Foto: AC Horsens

Hjemvendt Brock-Madsen vil til udlandet igen

Nicolai Brock-Madsen er vendt hjem til Danmark, men angriberen har stadig intentioner om at opnå et gennnembrud i udlandet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nicolai Brock-Madsen forlod tilbage i 2015 Randers FC og drog på eventyr i udlandet, men den store angriber har ikke haft den store succes, nogen af de steder han har været.

Derfor er han nu vendt hjem til AC Horsens for at kickstarte karrieren, og så skal han ellers af sted på eventyr igen på et senere tidspunkt.

- Først og fremmest er jeg rigtig glad for aftalen med AC Horsens, og jeg ser meget frem til at træne med holdet og spille kampe igen, siger Nicolai Brock-Madsen til klubbens hjemmeside.

- Der var flere interesserede klubber, men jeg havde en god snak med Bo, der gav mig den rigtige følelse, og skiftet til AC Horsens bliver godt for min udvikling. Min ambition er at gøre det godt for holdet og score mål og så komme til udlandet igen på et tidspunkt, hvis den rigtige klub kommer, siger Nicolai Brock-Madsen.

Angriberen blev i 2015 solgt til Birmingham, hvor han blot nåede otte førsteholdskampe. Siden 2015 har han været udlejet til PEC Zwolle, Cracovia og St. Mirren, inden han fik sin kontrakt i Birmingham ophævet ved årsskiftet.


Foto: AC Horsens

22 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0