2022-12-06 14:17:07

Horsens vil holde på profiler: Gomez skal nok komme videre

Niels Erik Søndergård fortæller i et interview med bold.dk om planerne for AC Horsens' transfervindue.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vinterens transfervindue nærmer sig med hastige skridt, og i AC Horsens satser man på, at det bliver ganske stille.

- Vi har ikke planer om, at der skal ske voldsomt meget. Vi har måske et par spillere, som skal videre ud i systemet, fordi de er lidt længere væk fra spilletid hos os, og hvis det rykker, betyder det nok også, at vi skal have erstattet dem med noget andet.

- Ellers er det vores helt klare ambition, at vi gerne vil holde fast i vores profiler og dem, der har spillet mest. Der behøver ikke ske så meget mere, siger sportschef Niels Erik Søndergård til bold.dk.

Han medgiver, at der kan komme bud på store, at AC Horsens ikke kan takke nej, men det er altså ikke planen at sælge.

Gomez skal nok komme til en større adresse

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Horsens vil holde på profiler: Gomez skal nok komme videre
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

21-årige James Gomez ligner igen det helt store salgsobjekt i AC Horsens, men forsvarsjuvelen har ifølge Niels Erik Søndergård ikke travlt med at komme af sted, selv om der har været bud tidligere.

- Jeg synes, vi har en fin dialog med James omkring det, og det er slet ikke sådan, at han står og presser på i forhold til at skulle videre. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- James ved godt, han lærer, hver dag han møder ind i AC Horsens, og han har godt af at spille nogle flere Superliga-kampe, inden han skal til en større adresse. Det skal han nok komme, men det behøver ikke være til januar.

- Vi har da drøftet med ham, at vi skal se, hvordan foråret går, og hvis udviklingen fortsætter, kunne det da meget vel blive til et sommersalg, siger sportschefen.

Kigger på ny keeper

En skade til Matej Delac betyder, at Horsens holder øje med markedet i forhold til nye målmænd, men det er ikke sikkert, at der skal hentes én.

- Vi skal hele tiden vurderet på vores målmandssituation, i og med Delac er skadet. Han er på vej, og det går rigtig godt, men det er svært at sige 100 procent, om han er klar til at stå den ene eller anden dato, så det følger vi tæt.

- Vi har Marcus Bobjerg, som vi er rigtig glade for, men vi er også i et spændende forår, hvor hvert et point kan blive afgørende, så får vi endnu en skade, skal vi godt nok være klædt på og være dækket godt ind på en sindssygt vigtig position. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi skal have den bedst mulige konstellation, siger Niels Erik Søndergård.

Forventer du, at I henter en ny målmand ind til januar?

- Jeg synes, det er for tidligt at sige, men vi følger situationen og sonderer, hvad der rører sig i markedet, siger Søndergård til bold.dk.

AC Horsens overvintrer på niendepladsen i 3F Superligaen med 22 point for 17 kampe.

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0