2022-12-06 11:02:20

Lyng vil være cheftræner på sigt: Horsens står ikke i vejen

Mads Lyng glæder sig over sin forlængelse i AC Horsens, men assistenten har også ambitioner om at blive cheftræner i fremtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AC Horsens har tirsdag sikret sig en længere aftale med assistenttræner Mads Lyng, hvis kontrakt nu gælder til 2026.

Han ser frem til at fortsætte sin udvikling under Jens Berthel Askou, men sigter også efter at prøve sig af som cheftræner på sigt.

- Jeg er et andet sted i min karriere nu, end jeg var, da jeg skrev under på en forlængelse sidste gang, for jeg har arbejdet sammen med forskellige cheftrænere og er godt i gang med min P-uddannelse, som jeg afslutter til august. 

- Jeg er i et godt miljø, hvor jeg trives og er med til at flytte os i den rigtige retning, og jeg har en stor indflydelse på fx trupsammensætning sammen med Jens Berthel Askou og Niels Erik Søndergård qua min anciennitet og viden. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Lyng vil være cheftræner på sigt: Horsens står ikke i vejen
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

- Omvendt har jeg ligesom mange andre trænere en ambition om at blive cheftræner på seniorniveau på et tidspunkt, og hvis der opstår en mulighed, så har AC Horsens ikke tradition for at stille sig i vejen, men jeg er som sagt rigtig glad for at være en del af AC Horsens, siger Mads Lyng. 

Han nyder at være en del af klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- AC Horsens som klub og Horsens som by har rykket sig markant, og jeg vil gerne fremhæve den fede fankultur, vi sammen har skabt her i Horsens. Det er fantastisk og noget, vi skal bygge videre på, for det er vigtigt for byen, klubben, spillerne og os omkring holdet. 

- Det er en fornøjelse at møde ind på arbejde hver dag, for vi har en rigtig dygtig stab med stærke kompetencer, og vi har en fed trup bestående af dygtige og topmotiverede spillere, der tror på, at de kan vinde hver eneste kamp. Det er fedt at være en del af, siger Mads Lyng.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0