2022-10-03 14:45:02

AC Milan-dansker talte med Kjær efter skade: Han er sindssyg vigtig

Simon Kjær udgik for AC Milan i weekenden, og det er et tab for Milano-klubben, da danskeren er sindssyg vigtig, fortæller Andreas Jungdal, som var med på bænken i opgøret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da AC Milan lørdag sikrede sig en sejr over Empoli i et stort drama, kom der også ridser i den italienske lakering, da Simon Kjær måtte udgå med en skade.

Det skete 20 minutter før tid, og efter kampen udtalte cheftræner Stefano Pioli, at der var tale om en muskelskade for den danske landsholdsanfører.

Ude på bænken sad der faktisk en anden dansker i form af unge Andreas Jungdal, og AC Milan-keeperen fortæller til bold.dk, at det er et stort tabt for Milano-klubben, at de nu må undvære Kjær.

- Simon er meget erfaren og har desværre prøvet de her skader før. Han er jo selvfølgelig meget professionel og ved, hvordan han skal passe på sin krop og trække stikket.

- Han var selvfølgelig nede, og det er også virkelig ærgerligt for ham og holdet, da han er sindssyg vigtig for truppen, så vi var alle mærket af det, udtaler Andreas Jungdal til bold.dk.

- En stille og rolig jyde som mig

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -AC Milan-dansker talte med Kjær efter skade: Han er sindssyg vigtig
Foto: Claudio Giovannini/EPA/Ritzau Scanpix

Simon Kjær har en stor rolle hos AC Milan, hvor han er en af de bærende kræfter på et mandskab, som igen er med helt i toppen af italiensk fodbold.

Kjær har dog også haft en stor betydning for Andreas Jungdal hos de italienske mestre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ja, selvfølgelig har han det. Simon er en spiller, som jeg ser rigtig meget op til. Han er en af dem, som jeg lærer rigtig meget af. Alt hvad han siger og gør på banen, prøver jeg at lære af. 

- Jeg lytter også altid til ham. Han sætter høje krav og og kan nogle gange være en hård hund på banen, og det gælder selvfølgelig også mod mig. 

- Men uden for banen er han jo bare en stille og rolig jyde ligesom mig. Så det har været rart at have en anden dansker som ham. Han har haft en kæmpe betydning for hele Milan-truppen, lyder det fra Andreas Jungdal.

Vanvittig AC Milan-sejr i overtiden

Det var dog ikke kun en trist aften for AC Milan, da de inde på grønsværen leverede en hektisk slutspurt.

Dybt inde i overtiden udlignede Empoli nemlig til 1-1 i Serie A-opgøret, og derfor lignede det, at de italienske mestre nu havde smidt de tre point på gulvet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men så gik det for alvor stærkt, da Milan faktisk formåede at score to mål på tre minutter, og dermed sikre sig en 3-1-sejr, og det var noget af en oplevelse for Andreas Jungdal.

- Det var helt vildt. Det var jo en vanvittig kamp, som også var svær. Empoli gjorde det også fint, men det var en helt vanvittig afslutning, som heldigvis sluttede godt.

- Man troede jo, at alt håb var ude, da de udlignede til 1-1. Det viser også, at vi er et godt sammenspillet hold med god kemi, da vi kunne komme igen. Selv om vi møder modgang og har fået en masse skader, så kommer vi stadig igen, så vi er virkelig vokset som gruppe.

Hele AC Milan-bænken kunne da heller ikke holde sig i ro ved den vilde slutspurt, og derfor fik Jungdal også givet den gas.

- Jeg tror aldrig, at jeg har lavet så mange sprints før, når jeg har siddet på bænken. Hele bænken var jo ude og juble sammen med holdet, så det var en fed kamp at være en del af, udtaler Andreas Jungdal til bold.dk.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0