2023-03-20 17:46:02

Kjær er bænket i Milan: Kroppen har aldrig været bedre

Simon Kjær har ikke fået spilletid for Milan i de seneste seks kampe, alligevel fortæller han i landsholdslejren, at han aldrig har været bedre. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Helsingør
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 28. runde

FT

NAP

0 - 4

ACM

- Man kan enten vælge at sætte sig ned og blive sur, fornærmet og brokke sig, eller man kan bruge tiden til at få trænet endnu mere, respektere valget og støtte op om holdet. 

Således lyder ordene fra Simon Kjær, som på klubplan ikke har fået spilletid i Milans seneste seks kampe. 

Den danske forsvarer var skadet under dele af VM-slutrunden, og da han kom tilbage til Milan, blussede skaden op igen. 

Efterfølgende spillede den danske landsholdsanfører sig ind på holdet i Milan, men på det seneste har han været henvist til bænken. 

33-årige Kjær er på trods af de manglende spilleminutter blevet udtaget til landsholdet, og mandag forklarede han den fremmødte presse, at han har står knivskarpt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Kjær er bænket i Milan: Kroppen har aldrig været bedre
Foto: Jonathan Moscrop/AP/Ritzau Scanpix

- Jeg føler, at min krop måske aldrig har været et bedre sted end lige nu. Jeg har trænet kontinuerligt i to og en halv måned uden stop, og det har jeg ikke gjort i otte år. Der er altid noget positivt på den anden side, men jeg ville da hellere have spillet.

- Min krop har det godt. Jeg føler, at det på mange punkter er den bedste krop, jeg har haft - også inden min skade - nu skal jeg bare spille noget fodbold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forsvareren fortæller videre, at han har været i dialog med Milan-træner Stefano Pioli om situationen. Bænkpladsen har dog langt fra taget modet fra den rutinerede dansker. 

- Det er det valg, han har taget. Han prøver noget andet og giver kontinuitet til et nyt system. Det kan jeg vælge at blive sur over, eller jeg kan vælge at acceptere det. I det mindste har jeg fået en forklaring, og jeg har altid haft et godt forhold til træneren.

- Det giver i princippet bare brænde på bålet, for så må jeg jo vise, at han tager fejl. 

Simon Kjær har i denne sæson spillet 15 kampe for Milan. Han spillede senest 90 minutter, da Milan hjemme slog Tottenham 1-0 i Champions League. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 28. runde

FT

NAP

0 - 4

ACM

13 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce