2022-09-25 17:16:01

Maldini: Zlatan har lidt angst for at skulle stoppe

Paolo Maldini fortæller, at Zlatan Ibrahimovic har en smule angst for at skulle indstille fodboldkarrieren, men det er normalt, forklarer den tekniske direktør. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 8. runde

FT

EMP

1 - 3

ACM

Zlatan Ibrahimovic har endnu til gode at få spilletid for AC Milan i den nye sæson, idet han er i gang med at komme sig ovenpå sin operation efter sidste sæson. 

Det er ikke forventet, at den 40-årige svensker vil vende retur til Milan-holdet før efter årsskiftet, og mange har derfor også været en smule overraskede over, at Zlatan formår at fortsætte karrieren. 

Milans tekniske direktør, Paolo Maldini, fortæller imidlertid, at den mangeårige målræv har en smule angst for at stoppe fodboldkarrieren. 

- Han ved, at det er svært at komme tilbage, men da vi kom til ham for at forlænge aftalen, fortalte vi ham, at han 100 procent måtte se sig selv som en spiller med målet om at vende tilbage som hovedperson i anden halvdel af sæsonen, siger Maldini til Sportmediaset. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Maldini: Zlatan har lidt angst for at skulle stoppe
Foto: Tiziana Fabi/AFP/Ritzau Scanpix

- Han behøver ikke at bekymre sig om fremtiden. Han har noget angst om at skulle stoppe, men det er normalt. Over tid går det op for en, at det er hårdere at fortsætte med at spille. 

- Hvad vil han gøre i fremtiden? Han vil være Zlatan, slutter Maldini. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Zlatan spillede i fjor 23 kampe for Milan med otte mål til følge. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 8. runde

FT

EMP

1 - 3

ACM

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0