2023-06-04 23:36:59

Stort chok! - Zlatan Ibrahimovic stopper karrieren

Zlatan Ibrahimovic havde ellers tidligere meldt ud, at han ikke ville stoppe karrieren, men svenskeren er kommet på andre tanker. Det er tid til at sige farvel til fodbolden, lyder det nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Zlatan Ibrahimovic har valgt at stoppe sin karriere.

Det valgte den svenske verdensstjerne at offentliggøre efter AC Milans sidste kamp i denne sæson, hvor Ibrahimovic indtog grønsværen med en mikrofon.

Den 41-årige angriber ville nemlig sige ordentligt farvel til AC Milan, men han havde så mere i ærmet.

- Jeg har svært ved at få luft, men det er okay. Der er så mange minder og så mange minder inde på det her stadion. 

- Først gav du mig lykke, anden gang gav du mig kærlighed. Jeg vil gerne takke min familie for deres tålmodighed. Jeg vil gerne takke min anden familie: fodboldspillerne. Jeg takker træneren og staben.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Stort chok! - Zlatan Ibrahimovic stopper karrieren
Foto: Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix

- Til sidst, men af hele mit hjerte, vil jeg gerne takke jer fans. Tiden er inde til at sige farvel til fodbolden, men ikke til jer, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge Tuttomercatoweb.

Nyheden kommer som en overraskelse, da Ibrahimovic blev meldt tæt på et skifte til Monza. Han sagde endda så sent som fredag, at han ikke ville lægge støvlerne på hylden, men han havde dog andre tanker om fremtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra Malmö til toppen af verden

Det er derfor blevet tid til at sige farvel til en af fodboldens største spillere og personligheder gennem tiden.

Ibrahimovic startede sin karriere i det svenske, hvor han kom op igennem Malmö FF's ungdomssystem og udviklede sig til at blive større end selve klubben.

Derefter begyndte han sit udlandseventyr hos Ajax i 2001, hvor han havde sine vanskeligheder.

Men den svenske kæmpe gav ikke op, og han formåede da også at blive den store stjerne. Han leverede blandt andet et regulært drømmemål i et opgør mod Breda.

Siden da nåede Ibrahimovic forbi klubber som Juventus, Inter, FC Barcelona, PSG, Manchester United, LA Galaxy, inden han så nu afsluttede karrieren hos AC Milan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Zlatan Ibrahimovic kan se tilbage på en karriere med hele 32 trofæer, hvor det blandt andet blev til mesterskaber i Frankrig, Italien, Holland og Spanien.

I den svenske landsholdstrøje blev det til 122 kampe og 62 mål, mens han hele 12 gange blev kåret som årets spiller i Sverige.

60 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce