2022-11-24 19:30:02

Kuyt efter fyring: Gjorde alt for ikke at tabe

Dirk Kuyt er ked af ikke at skulle stå i spidsen for ADO Den Haag længere men holder fast i, at han gjorde hvad han kunne for at holde klubben ovenvande.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Eerste Divisie - 17. runde

søndag 11. dec

ALC

vs

HAA

ADO Den Haag har ikke fået en god sæsonstart i den næstbedste hollandske række, og det kostede tidligere på dagen Dirk Kuyt jobbet.

Den Haag, som sidste sæson missede oprykningen fra Eerste Divisie til Æresdivisionen med ganske få point under træner Giovanni Franken, har gang i en rædsom sæson.

Holdet befinder sig på en 17. plads, hvor det kun er blevet til fire sejre ud af 16 mulige, og det har kostet den tidligere Liverpool-bomber jobbet.

- Desværre har min tid hos Den Haag fået en tidlig afslutning. Jeg vil gerne takke Ignacio Beristain og ejeren David S. Blitzer for at give mig chancen, skriver Kuyt på Twitter og fortsætter.

Artiklen fortsætter efter billedet

Eerste Divisie -Kuyt efter fyring: Gjorde alt for ikke at tabe
Foto: adodenhaag.nl

- I de seneste måneder har jeg opbygget et omfangsrigt forhold til mit personale og spillerne. Desværre var resultaterne ikke som ønsket, men jeg vil altid bevare min respekt og tro på jer.

- ADO Den Haag fortjener som klub at komme tilbage til det øverste niveau. Desværre lykkedes det ikke for mig at klare det, men jeg har gjort alt, jeg kunne for ikke at tabe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

42-årige Dirk Kuyt fik 176 dage som træner hos ADO Den Haag, som var hans første trænerjob.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Eerste Divisie - 17. runde

søndag 11. dec

ALC

vs

HAA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0