2022-08-16 12:22:17

AGF-midt nød comeback efter 413 dage: Meget specielt

AGF-spilleren Benjamin Hvidt fortæller, at det var specielt for ham at spille sine første gældende minutter i 413 dage, da han fik comeback i mandagens sejr over Lyngby.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

AGF

1 - 0

LYN

20'
1 0
Yann Aurel Bisseck
Mål

Efter at have siddet ude i over et år fik Benjamin Hvidt comeback for AGF mandag aften.

Det var således første gang i 413 dage, at midtbanespilleren var involveret i en gældende fodboldkamp, og det var derfor en speciel oplevelse for 22-årige Hvidt at komme på banen i de sidste ti minutter af 1-0-sejren over Lyngby.

- Det var rigtig stort. Det er lang tid siden, jeg har spillet en gældende kamp, så det var meget specielt, sagde Hvidt. 

Benjamin Hvidt har været ude med en knæskade i det seneste år. Faktisk skal man helt tilbage til den 28. juli 2021 for at finde hans sidste gældende kamp i AGF-trøjen. 

Skadesforløbet har været hårdt for midtbanespilleren, der dog understregede, at han aldrig har mistet troen på sig selv som fodboldspiller.

- Selv om der har været en uvished i at være ude i så lang tid, og man vidste, at man skulle igennem et hårdt genoptræningsforløb og næsten starte fra bunden, så har jeg aldrig tvivlet på mig selv som fodboldspiller, lød det fra Hvidt.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -AGF-midt nød comeback efter 413 dage: Meget specielt
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Vil bide sig fast

Selv om Benjamin Hvidt først lige har fået sit comeback, har han en klar ambition om at bide sig fast på AGF-holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Selvfølgelig vil jeg bide mig fast. Jeg kan sagtens gøre mig gældende nu, selv om jeg har været skadet i et år. Det har jeg også gjort i de seneste uger, så jeg går ikke efter indhop - jeg vil selvfølgelig bide mig fast, fastslog midtbanespilleren.

Benjamin Hvidt forklarede desuden, at han rent fysisk står et rigtig godt sted, da han allerede tyvstartede sin preseason to uger før holdkammeraterne.

- Min fysiske forfatning er helt fin. Jeg har været med, siden de andre startede op, og jeg brugte også to uger af min sommerferie oppe på Fredensvang. 

- Jeg arbejdede både på min form og det fodboldmæssige, så jeg kunne være helt klar til at starte op med de andre, afsluttede Hvidt.

Benjamin Hvidt har kontrakt med AGF frem til udgangen af 2023.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

AGF

1 - 0

LYN

20'
1 0
Yann Aurel Bisseck
Mål

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0