2023-02-01 15:00:01

Bjur skiftede til AGF trods udenlandsk interesse: Det er en kæmpe klub

Peter Bjur fortæller til bold.dk, at han er glad for sit skifte til AGF. Han havde dog også muligheden for at komme til udlandet, men projektet i Smilets By var nok til at få venstrebacken til Aarhus.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

HÄC

3 - 1

AGF

Januar-transfervinduet er slut, og derfor har AGF fået det mandskab på plads, som skal sparke dem til succes i foråret.

Det bliver blandt andet med Peter Bjur på holdet, da den 22-årige venstre back er kommet til Smilets By fra Brøndby IF.

Bjurs fodboldfremtid kunne dog have set anderledes ud, da der også var andre klubber, som havde set sig lun på ham, men Aarhus-klubben endte med at trække det længste strå.

- Der har været andre klubber, som har været interesserede, og det har også været uden for Danmark. Men i sidste ende synes jeg, at det var i AGF, at jeg bedst kunne se mig i, så derfor valgte jeg at skifte hertil

- AGF er for det første en kæmpe klub, som har store traditioner. Så alene af den årsag var det jo interessant for mig at skifte hertil. Derudover fik jeg præsenteret et sportsligt projekt, som er meget spændende. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Bjur skiftede til AGF trods udenlandsk interesse: Det er en kæmpe klub
Foto: AGF

- Jeg kunne godt se mig i projektet, så alt i alt er det en super mulighed for mig, lyder det fra Peter Bjur til bold.dk.

Det var i slutningen af januar, at rygterne om Bjurs skifte til AGF begyndte at komme frem i lyset, men det har ikke været en dialog, som har kørt i flere måneder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har ikke været på tale i mega lang tid, men det er klart, at der var noget snak frem og tilbage, men det var jo ikke noget, som vi fik ordnet på en enkelt dag. Det skulle selvfølgelig tænkes igennem, og nu er jeg her i AGF, og det er jeg rigtig glad for.

Bedst at komme videre fra Brøndby
I Brøndby er der begyndt en ny æra, da Jesper Sørensen har overtaget tøjlerne, men det fik altså ikke Peter Bjur til at blive på Vestegnen.

Bjur valgte derfor at tage en snak med Sørensen, som havde fuld forståelse over for venstrebackens beslutning.

- Jesper kender mig jo fra tidligere, og vi havde også talt sammen om det. Jeg har selv sagt, at jeg gerne ville videre og prøve noget andet. Det respekterede han og sagde, at det var okay.

-  Selvfølgelig ville jeg have fået chancen under ham, men som tingene stod i Brøndby, var det meget bedre for mig at komme videre nu.

Dermed skal Bjur til at trække den hvide trøje over hovedet, og det glæder han sig til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu vil han nemlig på jagt efter spilletid, som ikke var nemt at få hos Brøndby.

- Min forventning til foråret er, at jeg skal spille mig ind på holdet og forhåbentlig få en masse spilletid, så jeg kan hjælpe. Jeg fokuserer ikke på så meget andet, da jeg bare vil ind og spille for AGF, lyder det fra Petr Bjur til bold.dk.

Peter Bjur har fået en aftale med AGF, som løber frem til udgangen af 2026.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

HÄC

3 - 1

AGF

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0