2020-12-28 12:44:01

Jørgensen om AGF-skifte: Intet bedre tidspunkt

Mathias Jørgensen glæder sig over timingen i sit skifte til AGF, og den unge angriber håber, at klubben kan ride videre på bølgen af succes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AGF præsenterede i starten af december offensiv forstærkning i form af 20-årige Mathias Jørgensen, der er lejet i New York Red Bulls frem til sommer.

Den tidligere OB-spiller er meget tilfreds med sit skifte og mener, at det er det helt rette tidspunkt for ham at komme til Aarhus.

- Det er op til mig at gå ud på træningsbanen og bevise, at jeg vil klubben og holdet. Jeg ser ikke noget bedre tidspunkt at skifte til AGF end nu, hvor klubben har været gennem god udvikling igennem flere år og er inde i en positiv periode. Og jeg vil gøre alt for, at vi kan ride videre på dén bølge, vi er på lige nu.

- Vi skal forsøge at få succes igen. Derfor vil jeg hjælpe holdet så godt som muligt med de ting, jeg kan, for at vi kan opretholde succesen fra sidste sæson og gøre det godt igen, siger Mathias Jørgensen til agf.dk.

Selvom han ikke har været i AGF så længe og endnu ikke har trænet med holdet, er han faldet godt til og glæder sig over klubbens gode faciliteter.

- Jeg har fået et rigtig godt førstehåndsindtryk af AGF og spillerne i klubben. Jeg har med det samme følt mig velkommen i truppen - det er jeg meget positivt overrasket over.

- Der er fantastiske faciliteter på Fredensvang i forhold til danske standarder. Det giver en plads og rum til at præstere som spiller - og i et miljø med dygtige mennesker med en passion om at få holdet til præstere, siger Mathias Jørgensen.

Mathias Jørgensen forlod OB til fordel for New York Red Bulls i februar 2019. Han har primært spillet på amerikanernes andethold, hvor han har lavet 11 kasser i 22 kampe.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0