2022-08-01 15:45:02

Nicolai P. roser Rösler: Losser ikke længere langt

Nicolai Poulsen mener, at AGF spiller bedre fodbold under Uwe Rösler, som er meget afklaret med, hvordan han gerne vil spille fodbold, siger midtbanemanden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Superliga - 3. runde

FT

AGF

0 - 0

RAN

AGF spillede søndag 0-0 mod Randers i en ellers intens og ganske livlig kamp i 3F Superligaen.

Midtbanemotor Nicolai Poulsen mener, at AGF slap fint fra kampen, og det er et kvalitetstegn, at holdet i det mindste fik ét point ud af anstrengelserne, siger han.

- Hvis det havde været for et år siden, havde vi tabt den her kamp, så det fortæller meget om, hvor vi er i dag. Vi er på rette vej, synes jeg, siger Nicolai Poulsen efter kampen.

- Igen spillede vi en rigtig god omgang fodbold, og det er længe siden, vi har spillet sådan på hjemmebane.

- Vi fik også tilskuerne med, og det har vi måske også haft lidt svært ved i sidste sæson. Så der er kommet en anden energi og til tider sprudlende spil.

- Kan vi holde kadencen over en hel kamp, ser det rigtig godt ud, vurderer Nicolai Poulsen.

AGF-profilen mener, at cheftræner Uwe Rösler allerede har fået implementeret sine ideer godt, og alle kender deres roller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han er meget afklaret med, hvordan han vil spille. Han er ekstremt dygtig taktisk, og vi øver det nærmest hver dag for at få det nye system ind under huden. 

- Det kan man også se, synes jeg. Vi er ved at være der, hvor alle ved, hvad vi skal i alle situationer. 

- I bund og grund er vi blevet bedre til at spille fodbold. Vi tør lidt mere, også at have kuglen og spille den op nedefra i stedet for bare at hugge den langt. 

- Derudover giver det bare generelt energi til alle, når der kommer en ny træner. Det betyder også meget i fodbold, siger Nicolai Poulsen.

AGF skal på søndag op imod OB på udebane.

Superliga - 3. runde

FT

AGF

0 - 0

RAN

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0