2022-05-22 12:55:23

Tvivl om Bundu og Wilshere - Dall på vej væk

Stig Inge Bjørnebye fortæller, at det fortsat er uafklaret med Jack Wilshere og Mustapha Bundu, mens AGF ikke udnytter sin købsoption på Eskild Dall.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AGF står foran en vigtig sommer med træneransættelse og formentlig en del spillerhandler.

Sikkert er det, at Jon Dagur Thorsteinsson forlader klubben, og han fik lørdag eftermiddag blomster i forbindelse med sin sidste kamp.

Jack Wilshere har også kontraktudløb, ligesom lejeaftalen med Anderlecht for Mustapha Bundu udløber, men de to fik ikke blomster før FCN-kampen.

Årsagen er, at det endnu ikke er afklaret med deres fremtid i AGF.

- Det er helt rigtigt, bekræfter AGF-sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Tvivl om Bundu og Wilshere - Dall på vej væk
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Til gengæld ser den 19-årige angriber Eskild Dall ud til at være på vej væk.

- Eskild Dall har vi haft på lån, hvor der er en købsoption, og vi har informeret Eskild om, at foreløbig er det ikke aktuelt. Vi må se, hvordan man kan løse det, og hvordan Ajax optræder og så videre, men når det gælder Wilshere for eksempel, er det ikke afklaret, siger Bjørnebye.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han siger generelt om transfervinduet:

- Vi har jo planer om at hente nye spillere. Det kan jeg sige, men ikke så mange som sidste sommer, for det var vildt. Det er uforsvarligt at skifte en halv trup, men vi har jo nogle kontraktsituationer, som I alle kender, plus at vi har ambitioner om at hente noget, som vi mener, der forstærker os, siger Bjørnebye.

Han ser også gerne, at AGF får en cheftræner på plads, der kan være med til at vurdere truppen og eventuelle signings. Bjørnebye afviser, at AGF er i forhandlinger med nogen trænere nu, men samtaler har klubben taget hul på.

Han satser på at få en træner på plads så hurtigt som muligt, men understreger også vigtigheden af at det bliver den rigtige afløser for David Nielsen.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0