2022-12-08 22:10:57

Penge er ikke alt for Brian Riemer: Jeg blev grinet af i Brentford

Brian Riemer er ikke bekymret for, at økonomien ikke er den bedste i Anderlecht, da talent kan være mere værd end penge til nye spillere. Det samme var nemlig tilfældet i Brentford.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

SOC

0 - 0

AND

Anderlecht har igen fundet Dannebrog frem, efter Jesper Fredberg og Brian Riemer er kommet til klubben i rollen som henholdsvis fodbolddirektør og cheftræner.

Sidstnævnte er kommet til fra Brentford, hvor han var assistent for Thomas Frank, og man kan på visse punkter godt sammenligne Anderlecht med London-klubben.

Brentford havde nemlig ikke de store økonomiske muskler, og det er heller ikke guld og grønne skove i Belgien, men det er dog ikke noget, som bekymrer Riemer.

- I Brentford var der ingen, der troede, at vi ville rykke op. Der blev grinet af Frank og jeg. Men hvis man ikke har penge, skal man være klog. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Jupiler Pro -Penge er ikke alt for Brian Riemer: Jeg blev grinet af i Brentford
Foto: Anderlecht

- Jeg synes, at det er en god måde at tænke på. For mig handler det ikke om budgettet. Det er ikke mit område, det taler jeg ikke om. Det er Fredbergs arbejde.

- Jeg har fokus på talentet, og det er der masser af. Jeg mener, at talent nogle gange er mere værd end penge til at købe spillere, lyder det fra Brian Riemer ifølge sporza.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brian Riemer slår desuden fast, at han ikke har tænkt sig at gå til Jesper Fredberg med spillerønsker med det samme.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

SOC

0 - 0

AND

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0