International -Tvivl om Arsenal-klippes fremtid
2010-03-11 15:34:05
Foto:

Tvivl om Arsenal-klippes fremtid

William Gallas’ kontrakt i Arsenal udløber til sommer. Parterne forhandler, men endnu er der ingen håndgribelige fremskridt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

William Gallas har været en noget omdiskuteret figur i Arsenal, og der er stadig uro omkring franskmanden. Gallas’ kontrakt med den medaljehungrende London-klub udløber til sommer, og endnu er der ikke noget konkret nyt fra forhandlingslokalet.

- Vi er endnu ikke nået til enighed, men jeg tager det roligt. Han har kontrakt til den 30. juni, og vi vil gerne beholde ham her. Jeg mødes med hans agenter på næste torsdag, og så prøver vi at finde en løsning, siger Arsenal-manager Arsene Wenger ifølge Sporting Life.

Gallas bliver 33 til august, og Arsenal har en general politik om kun at tilbyde etårige kontraktforlængelser til spillere, der har rundet de 30. Wenger vil dog ikke kommentere, om det er en knast i forhandlingerne.

- Det vil jeg gerne holde hemmeligt. Jeg føler, jeg må respektere begge parter og ikke udtale mig om detaljerne angående forhandlingerne, siger Wenger.

Gallas har spillet over 100 kampe for Arsenal, siden han kom til klubben i 2006.


Foto:

22 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce