2022-04-30 11:13:42

Arteta med god nyhed: Bukayo Saka er klar

Arsenal-manager Mikel Arteta kunne fredag eftermiddag give en opdatering på skaderne i spillertruppen. Her var der godt nyt om Bukayo Saka. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 35. runde

FT

WHU

1 - 2

ARS

Arsenal har slået godt tilbage efter en virkelig skidt periode. I de seneste to kampe er det blevet til sejre mod Chelsea og Manchester United, og der venter derfor en tæt kamp om fjerdepladsen i Premier League. 

Den tættte afsluning på sæsonen betyder, at der er brug for at hele truppen står knivskarpt til de sidste fem kampe. 

Derfor må det da også glæde Arsenal-fansene, at Arteta fredag kunne meddele, at Bukayo Saka er klar til weekendens opgør mod West Ham. 

- Forhåbentlig er han klar. Han havde nogle udfordringer til sidst i kampen mod Manchester United, men han er kommet sig, og jeg forventer, at han er klar. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Arteta med god nyhed: Bukayo Saka er klar
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

- Thomas Partey har fået det bedre, men han har en større skade, som desværre også er en tilbagevendt skade. Vi forventer ikke, at han er klar i løbet af denne sæson, men forhåbentlig tager jeg fejl. 

Spanieren blev efterfølgende spurgt ind til, om Takehiro Tomiyasu er klar til at starte inde, her gav han dog et lidt tilbageholdt svar. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det ved man kun, når han har været på banen. Han har ikke startet for os siden sit comeback, men det er en beslutning, som vi kommer til at tage lørdag. 

Arsenal skal søndag en tur til London Stadium, hvor de skal møde West Ham. Kampen starter klokken 17.30.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 35. runde

FT

WHU

1 - 2

ARS

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0