2022-08-14 08:43:02

Roser Arsenal-fans efter selvmål: Aldrig set lignende

William Saliba endte med at blive noteret for et selvmål i Arsenals sejr over Leicester, men fansene valgt at støtte franskmanden, og det imponerede Mikel Arteta.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arsenal var flyvende lørdag, da de satte Leicester på plads med en 4-2-sejr, men ved stillingen 2-0 kom der dog lidt slinger i valsen.

Her kom Leicester nemlig tilbage i opgøret, da William Saliba endte med at heade bolden i eget net, men det skabte dog en reaktion hos Arsenal-fansene på lægterne.

Se selvmålet øverst i artiklen.

De var nemlig med det samme klar til at støtte den uheldige franskmand, og det var noget, som manager Mikel Arteta var forbløffet over.

- Det, som fansene gjorde for Saliba efter selvmålet, er noget, jeg aldrig har set lignende i min karriere tidligere. Jeg tror, at det løftede Willy's selvtillid. 

- Jeg er mere glad med Saliba efter denne kamp, end jeg var i sidste uge mod Crystal Palace på grund af den måde, han reagerede på efter selvmålet, udtaler Mikel Arteta ifølge 90.min.

Det var dog en anden Arsenal-spiller, som endte med at løbe med overskifterne, da Gabriel Jesus leverede to mål og assists i 4-2-sejren over Leicester.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0