2023-03-15 13:30:01

39-årige Kim Aabech skifter klub: Vil sparke Avarta i 3. division

Den tidligere Superliga-spiller Kim Aabech har valgt at skifte til Danmarksserie-klubben Avarta, og det skyldes egne og klubbens ambitioner, siger han til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

AVA

3 - 0

RIN

Kim Aabech er blevet 39 år, men han er bestemt ikke færdig. 

I efteråret tørnede den tidligere Superliga-spiller ud for VB 1968 (Værebro Boldklub), og her leverede han fem mål i 17 kampe i Danmarksserien. 

Nu venter der en ny tilværelse for den erfarne angriber. 

Han har nemlig valgt at skifte til Danmarksserie-holdet Avarta, der kæmper med om oprykning til 3. division. 

Aabech siger nemlig til bold.dk, at han stadig har store ambitioner. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Avarta -39-årige Kim Aabech skifter klub: Vil sparke Avarta i 3. division
Foto: Avarta

- Det skete meget pludseligt. Jeg har lige haft lidt uden for banen, så jeg følte, at jeg trængte til at prøve noget nyt fra Værebro. 

- Jeg vil gerne prøve mig på lidt højere niveau i forhold til at være konkurrenceminded. Ikke fordi der ikke var det i Værebro, men nu er klubben ikke i oprykningsspillet. 

- Jeg kunne mærke, at jeg manglede at blive udfordret fra spillere på en højere hylde. En god kammerat spurgte dagen efter, at jeg meldte ud i Værebro, at jeg stoppede, om jeg havde lyst til at komme til Avarta. 

- Jeg tog derud og tog en snak med dem, og vi fandt en løsning med det samme, så det gik pludseligt fra den ene dag til den anden, siger Kim Aabech til bold.dk. 

Den 39-årige angriber pointerer, at Avartas store divisionsambitioner var med til at lokke ham til klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg føler stadig, at jeg har en masse at give, selv om jeg er 39 år, og jeg er stadig i god form. Jeg føler også, at jeg kan spille på højere niveau, men det skal jeg til at bevise nu i Avarta. De har et sindssygt spændende hold. 

- Nu har jeg mødt Avarta to gange med Værebro, og de har masser af possession og vil gerne frem og lave mål, men de har måske manglet den sidste skarphed. Jeg vil bidrage med mål og assists. 

Kan sende Avarta til 3. division
Aabech er overbevist om, at han kan være med til at sparke Avarta op i 3. division.  

- Målsætningen er oprykning, og det satser de benhårdt på. Det er nok derfor, at de har hentet mig, fordi de mener, at jeg har, hvad der skal til, for at få dem det sidste stykke over målstregen, siger Aabech. 

Så planen er at hamre mål ind for Avarta?

- Ja, det tænker jeg. Da vi havde snak, spurgte de, om jeg var klar på mere efter sommerferien. Det kan man kun gisne om. Jeg føler bestemt ikke, at jeg er færdig, men det må vi se på efter sommerferien.

Den tidligere Superliga-spiller fortæller dog, at Værebro ikke lige havde regnet med hans exit. 

- De var lidt overrasket, og det var også et lidt mærkeligt farvel. Værebro er en super fed klub, og det tog sig godt af mig, og det var nogle rigtig fede gutter. Det var et lidt mærkeligt farvel, men klubben er afklaret med det. 

- Værebro skal kæmpe i bunden om at klare skærene, og det tror jeg også, at de gør. Så tror jeg, at de har ønsket mig held og lykke. Det er en god skilsmisse. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har kun roser tilovers, og måden, som Værebro håndterede det på, var rigtig fin, siger Kim Aabech til bold.dk og tilføjer, at to andre Danmarksserie-klubber viste interesse. Avarta var dog det bedste match. 

Avarta starter oprykningsspillet søndag 19. marts på hjemmebane mod Ringkøbing. Kim Aabech og co. har fået tre point med over efter at have vundet gruppe 2. 

Holbæk, Marienlyst og Vejgaard har ligeledes tre point, mens Brønshøj, Frederikssund, Odder og Ringkøbing starter uden point.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

AVA

3 - 0

RIN

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce