2022-07-11 12:56:51

Ambitiøs Peter Vindahl: Vil til en top fem-liga

Peter Vindahl har haft en god start i AZ Alkmaar, hvor han har været fast mand i målet. Til bold.dk fortæller han, at han har store ambitioner for fremtiden. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

WES

0 - 1

ALK

Peter Vindahl tog sidste sommer et stort skridt i karrieren.

I august skiftede han fra FC Nordsjælland til hollandske AZ Alkmaar. Vindahl er slået hurtigt til i sin nye klub, hvor han det meste af sæsonen har været fast mand i målet. 

Det gode præstationer har givet blod på tanden, og Peter Vindahl fortæller til bold.dk, at han har store ambitioner for fremtiden. 

-  AZ er en kæmpe klub, men der er heller ingen tvivl om, at ambitionen er at spille i en top fem-liga, og det ved de også godt her. 

- Jeg vil da gerne sælges til en top tre klub i England til vinter, men det kommer sandsynligvis ikke til at ske. Det hele handler om timing – især når man er målmand. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Æresdivisionen -Ambitiøs Peter Vindahl: Vil til en top fem-liga
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Om det er til sommer eller om to år, det ved jeg ikke. Det kan jo også være, det ikke sker, så det er på ingen måde noget, som jeg stresser over, for det handler udelukkende om mine præstationer og timingen. 

- Det er en kæmpe ambition for mig, men det er ikke fordi, det er et mål, at det skal være i efteråret, fortæller Peter Vindahl til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selvom Premier League tiltaler ham meget, kan Peter Vindahl også sagtens se sig selv spille i andre store ligaer. 

- Der er mange ligaer, der tiltaler mig. Men fodboldkulturen i England er bare legendarisk – det kan man ikke komme udenom. Men det er ikke fordi, at der er noget, jeg foretrækker frem for noget andet. Men Premier League er en utroligt spændende liga. 

- Tyskland, Spanien og Italien er også meget interessant, fortæller han til bold.dk. 

De gode præstationer for AZ Alkmaar har også givet pote på landsholdet, hvor Peter Vindahl senest var udtaget til Nations League-truppen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

WES

0 - 1

ALK

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0