2022-03-03 17:37:42

Træner trods Vindahl-kritik: Der er potentiale

Peter Vindahl møder kritik for sine præstationer i AZ Alkmaar, men hans cheftræner, Pascal Jansen, bevarer tålmodigheden og forklarer, at han også kom for at udvikle sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

KNVB Cup - semifinale

FT

ALK

0 - 2

AJA

Peter Vindahl skiftede i sommer tilværelsen i FC Nordsjælland ud med en tilværelse i den hollandske Æresdivision hos AZ Alkmaar.

Her har den 24-årige danske målmand siden da været fast inventar i mellem stængerne for AZ, hvor han allerede har stået 36 kampe i AZ-trøjen.

Alligevel har tiden i Holland ikke været gnidningsfri for Vindahl, hvor et par fejl i ny og næ har sneget sig ind. Senest i weekenden mod Sparta Rotterdam, hvor Vindahl kostede et mål i en 2-1-sejr til AZ.

Det har kastet kritik af sig i Holland fra eksperter, men hans egen træner i AZ vil ikke hidse sig op over sin danske målmands niveau.

Artiklen fortsætter efter billedet

Æresdivisionen -Træner trods Vindahl-kritik: Der er potentiale
Foto: Ed Van De Pol/AFP/Ritzau Scanpix

- Jeg ved, hvor Peter står i sin udvikling. Han kom til Holland fra Danmark for at blive en bedre målmand. Der er et potentiale, som vi siger, udtalte Vindahls cheftræner, Pascal Jansen, til mediet NOS om sin danske målmand.

Jansen anerkender danskerens fejl i målet, men har tålmodighed, hvad Vindahls potentiale angår.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den dreng er 24 år gammel og udvikler sig rigtig godt. Det er ikke fejlfrit endnu, men han er heller ikke færdigudviklet endnu. Det er også vores ambition: at bringe spillere, som ikke er færdige med os endnu, ind og gøre dem bedre med vores program og vores træning.

Vindahl får en ny chance for at bevise sit værd i det hollandske torsdag aften, hvor det gælder en kamp i den hollandske pokalturnering mod Ajax.

Artiklen fortsætter efter indholdet

KNVB Cup - semifinale

FT

ALK

0 - 2

AJA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0