2022-06-27 09:20:01

Anders Jochumsen scorer nyt job i serieklub

Den tidligere Superliga-spiller Anders Jochumsen skal være cheftræner for B 1903, der netop er rykket ned i KS. Han får Kenni Kildeskov Olsen som assistent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De tidligere divisionsspillere har efterfølgende været på jagt efter en ny klub, og nu er fremtiden på plads. 

Anders Jochumsen kommer nemlig fremover til at være cheftræner for Boldklubben 1903, der i den netop overståede sæson spillede i Danmarksserien. I næste sæson står den dog på Københavnsserie-fodbold for B 1903. Kenni Kildeskov Olsen bliver assistenttræner. 

Jochumsen siger i en pressemeddelelse, at han glæder sig til at komme i gang.

- Der er nogle meget stærke andethold og nogle klubber med store armbevægelser i rækken, så man kommer ikke sovende til noget næste sæson. Det bliver tæt, men B 1903 har dygtige fodboldspillere, og vi vil gerne være boldbesiddende og spille seværdig fodbold, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i B 1903 med den historik, der også er i klubben, siger Anders Jochumsen. 

Kenni Kildeskov Olsen fortæller, at de har haft en god fornemmelse fra start af. 

- Anders (Anders Jochumsen, red.) og jeg havde bare en god mavefornemmelse, da vi kørte hjem efter den første snak med Keld (Keld Kristensen, red.) og Mads (Mads Harder, red.). Vi følte, at der var styr på det i klubben, siger Kenni Kildeskov Olsen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mads Harder, der er B 1903’s administrationschef, siger ligeledes, at det virker som et godt match. 

Anders Jochumsen har i løbet af den aktive karriere scoret 120 mål i de danske divisioner, og det blev også til fem Superliga-mål for Herfølge. 

De mål kan du se i videoen øverst i artiklen. 

Som træner har Jochumsen været træner Stenløse og Greve samt assistent i Greve og Frem. I den netop overståede sæson dannede han trænerduo i Vigerslev Boldklub.

Anders Jochumsen overtager efter Karsten Andersen.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0