Danmark -Ex-FCN-talent klar for B 1908: Fik andre tilbud
2020-09-01 07:00:02
Foto: B 1908

Ex-FCN-talent klar for B 1908: Fik andre tilbud

Den tidligere FC Nordsjælland- og AB-spiller Nichlas Rohde er skiftet til B 1908, og han har allerede været i aktion i Danmarksserien. Tirsdag venter et opgør mod Fremad Amager i første runde af Sydbank Pokalen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk, som har interviewet Nichlas Rohde. 

I midten af juli brød Nichlas Rohde med AB efter seks et halvt år i klubben for Gladsaxe. Nu har den 28-årige offensivspiller fået fremtiden på plads.

Han skal fremover spille for Amager-klubben B 1908, der frister en tilværelse i Danmarksserien, fortæller Rohde til LigaBold.dk. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har allerede fået debut for Danmarksserieklubben, og han er lige noteret for to mål i tre kampe for mandskabet.

- Det kom i stand, da jeg var på ferie i midten af juli. Der lavede jeg en aftale med dem, og så havde jeg så lavet en ekstra måneds kontrakt med AB grundet corona. Grundet det, kunne jeg først starte op i B 1908 1. august, så jeg har kun været i gang i en måned nu, siger Nicklas Rohde til LigaBold.dk.

Hvorfor valgte du netop at skifte til B 1908?

- Jeg bor selv på Islands Brygge, så det ligger lige i baghaven. Jeg snakkede med træneren, og det virker til, at det er en rigtig fed klub. Jeg har i de seneste par år savnet den her fede stemning i omklædningsrum, som der skal være i en fodboldklub.

- Den talte han virkelig op, ved at han sagde, at der skulle være rigtig god stemning i omklædningsrummet. Det har jeg så også blevet bekræftet efterfølgende, og det er en af grundene til, at jeg valgte dem. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Også at jeg kunne få lov til at træne to gange om ugen i modsætning til fire gange om ugen plus Jyllandskampe for AB, siger Rohde, der ved siden af driver et ejendomsservicefirma.

Nicklas Rohde understreger, at der var flere interessante bejlere i spil fra både 2. division og Danmarksserien. En salgstale af træneren i B 1908 gjorde dog udslaget.

- AB ville også gerne forlænge, men det var det med træningen, som er lidt svær at få til at hænge sammen. Derudover var der nogle andre 2. divisionshold, der gerne ville have mig, og en del Danmarksseriehold henvendte sig også. 

- Det blev B 1908 på grund af trænerens salgtale om omklædningsrummet og fordi, at det lå i baghaven. Det ligger tre kilometer væk, så det passede perfekt at skifte dertil.

Den 28-årige offensivspiller har scoret to gange i Danmarksserien indtil videre, men alligevel er Rohde ikke helt tilfreds med sig selv.

- Min start har egentlig været blandet. Jeg synes, at jeg har gjort det meget godt, men jeg har bare brændt alt for meget. Jeg har lavet to mål i tre kampe, men jeg burde realistisk set nok have lavet seks mål i de tre kampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har spillet to uafgjorte og tabt én, så vi ikke har fået de point, som vi gerne vil have. Det har derfor været mest negativt fodboldmæssigt, fordi vi gerne vil ligge i toppen og med to point i tre kampe, kommer man ikke til at være i toppen.

Svær opgave mod Fremad Amager

Tirsdag aften skal B 1908 i kamp i Sydbank Pokalen i første runde, og her venter et brag på Amager mod 1. divisionsholdet Fremad Amager på Sundby Idrætsparks opvisningsbane. Det bliver noget af mundfuld for B 1908, vurderer Rohde.

- Det bliver en rigtig, rigtig svær kamp. Fremad Amager har oprustet sig rigtig meget de seneste par år, og klubben går benhårdt efter at komme i Superligaen. Så er der os, der er lillebror, som gerne vil rykke op i 2. division, men har fået en skidt start.

- Det bliver en svær kamp, da vi ikke rigtig har fundet melodien endnu. Det kunne dog blive en kamp, hvor man gik hen og fandt melodien igen med en god præstation i en svær kamp.

Hvad skal lykkes for jer?

- Jeg synes, at vi har nogle fine spillere hele vejen rundt, men i sådan en kamp skal man lukke sindssygt godt bagtil, og det skal hele holdet hjælpe med, så Fremad Amager ikke får sindssygt mange chancer, for så er de nok dygtige nok til at sparke den i kassen.

- Derudover skal jeg selv til at sparke den i kassen, når jeg får mulighederne. Jeg har fået sindssygt mange muligheder i de første tre kampe her. 

- Hvis jeg bare får en brøkdel af de chancer, som jeg har fået i Danmarksserien, så skal jeg være skarp på de chancer, siger Rohde, der tidligere har spillet Superliga-fodbold for FC Nordsjælland.

Kampen mellem B 1908 og Fremad Amager fløjtes i gang tirsdag klokken 17.

B 1908 er placeret på en tiendeplads i Danmarksserien Pulje 1 med to point efter tre kampe.


Foto: B 1908

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0