2022-09-23 09:06:01

B.93 har succes og er foran EfB: Mere vil have mere

B.93 indtager førstepladsen i 2. division. Den gode start glæder cheftræner Kim Engstrøm, men han siger til bold.dk, at der er langt endnu, og B.93 har ikke mødt alle hold endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

B.93 har imponeret i 2. division i denne sæson. 

Kim Engstrøms tropper er nemlig nummer ét i 2. division og har tre point ned til Esbjerg fB efter syv runder. 

B.93 har vundet de seneste seks kampe, og i den seneste kamp vandt Engstrøm og co. med 1-0 over Aarhus Fremad i topkampen. 

Kim Engstrøm siger til bold.dk, at han glæder sig over den gode start, og cheftræneren mener, at B.93 har holdet til at spille med i toppen.  

- Vi har fra starten sagt, at vi gerne vil spille med om de to oprykningspladser, men vi er også bevidste om, at der er flere hold, der gerne vil, og det er de små marginaler, der afgør det. Jeg synes dog, at vi har en trup, så vi kan gøre os gældende. 

- Det mener andre hold nok også, at de kan. Vi vil gerne fortsætte. Vi ’pusher’ hele tiden spillerne i, at de skal være ærgerrige. Vi skal ikke bare være tilfredse. Mere vil have mere, siger Kim Engstrøm til bold.dk. 

Godt er en underdrivelse

Artiklen fortsætter efter annoncen

Engstrøm mener dog, at det er for tidligt at drage de store konklusioner, da B.93 blandt andet mangler at møde Esbjerg. Cheftræneren er dog mere end godt tilfreds med starten.

- Når man har seks sejre og en enkelt uafgjort i syv kampe, så det kan man ikke være utilfreds som klub og ny træner. Det har været rigtig fint. Det er en underdrivelse at sige, at det har været godt. Det har været super godt. Det er vi rigtig glade for resultatmæssige og spillemæssige. 

- I den første kamp i Skive er det retfærdigt nok, at vi ikke vinder, og så synes jeg egentlig derefter, at vi har præsteret til det, og så havde vi nogle små marginaler på vores side mod Aarhus Fremad i topopgøret, så det faldt ud til vores fordel. Alt i alt er det positivt og glædeligt. De point, som vi har fået, kan ingen tage fra os, siger Kim Engstrøm til bold.dk.

Er du overrasket over, at B.93 ligger over Esbjerg fB?

- Jeg synes ikke, at man skal lægge for meget i stillingen og tabellen lige nu, fordi der er kun spillet syv kampe, og alle har ikke mødt alle endnu. Man kan kigge, når man har spillet 22 runder, men efter 11 runder har alle mødt hinanden, og så kan man danne sig et billede af, hvordan det kommer til at se ud. 

- Det ligner lige nu, at det er fire hold, der skiller sig ud i forhold til toppen. Det er os, Esbjerg, Kolding og Aarhus Fremad. Jeg havde lidt en forventning om, at det var de fire hold, der skulle være deroppe. Esbjerg er på grund af økonomien, og Kolding har også et fuldtidssetup, og de har også forstærket sig i forhold til den del. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Aarhus Fremad har spillet langt hen ad vejen med den samme trup i tre-fire år og lagt lag på lag og har den samme træner samt har et spillemæssigt udtryk, som man også kan komme langt med. Så er der os selv. Om vi er overrasket over, at vi ligger over Esbjerg nu, nej ikke på nuværende tidspunkt, da vi har været mere stabile i præstationerne, end de har. 

- Men hvis vi skulle tabe til dem om fire runder, så kan vi ligge under dem. Men hvorfor skulle vi gøre det, vi har trods alt taget seks point mod to direkte konkurrenter i forhold til Aarhus Fremad og Kolding indtil videre. Tabellen lyver aldrig, men alligevel gør den, da vi ikke har mødt alle, siger B.93-cheftræneren til bold.dk.

B.93 skal næste gang i aktion mod AB søndag 25. september klokken 13 i Gladsaxe. Lørdag 15. oktober kommer Esbjerg fB en tur til Østerbro Stadion. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0