2023-01-14 06:30:01

Falkesgaard jagter guld: Klub har store armbevægelser a la FCM

Michael Falkesgaard nyder tilværelsen i Bangkok United, og han kan godt lide, at klubben har store ambitioner. Keeperen siger til bold.dk, at der kan drages paralleller til FC Midtjylland. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 16. runde

FT

BAU

3 - 1

NBP

Den tidligere Superliga-målmand Michael Falkesgaard har udviklet sig til en stor profil i thailandsk fodbold for Bangkok United. 

Den tidligere OB-, FC Midtjylland- og Brøndby-keeper er blevet en del af en ambitiøs klub, og det trives han godt i, siger han til bold.dk. 

31-årige Falkesgaard mener, at Bangkok United ikke er bange for at slå stort op i forhold til klubbens mål.

- Mesterskabet taler vi om hvert år, og det er det, som er sjovt. De satser stort hvert år, og de er ikke bange for at have store armbevægelser lidt a la Midtjylland. Vi har dog ikke formået at tage det sidste step og få mesterskabet, som er klubbens helt store ambition. 

- Vores klub er relativt ny i forhold til andre klubber, så der er en klar målsætning om, at vi skal spille med om mesterskabet og gerne vinde. Det er ikke sket endnu, og det håber jeg, at vi stadig kan nå i denne sæson, siger Michael Falkesgaard til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Falkesgaard jagter guld: Klub har store armbevægelser a la FCM
Foto: Bangkok United

Den tidligere filippinske landsholdsmålmand mener, at klubben har et godt projekt, og han har fået store oplevelser, der dog mangler et mesterskab på CV’et.

- Et mesterskab vil betyde, at jeg har været med til at skrive historie med klubben, og alle fodboldspillere vil gerne skrive historie og vinde noget. 

- Jeg føler, at jeg er lidt tættere på, og det betyder mere at vinde noget især for klubben og fansene, der har støttet. Det betyder noget ekstra, siger Michael Falkesgaard til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lige nu ser det dog svært ud for Bangkok United, da Falkesgaard og co. er på fjerdepladsen og hele 11 point efter Buriram United i tabellen, Bangkok United har 15 kampe tilbage.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 16. runde

FT

BAU

3 - 1

NBP

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0