2023-01-04 10:30:01

Falkesgaard ville ikke svigte thailandsk klub: Afviste flere tilbud

Michael Falkesgaard har netop forlænget kontrakten med Bangkok United. Målmanden siger dog til bold.dk, at flere thailandske klubber har vist interesse, men han kunne ikke få sig selv til at skifte.  

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 16. runde

FT

BAU

3 - 1

NBP

Den tidligere Superliga-målmand Michael Falkesgaard valgte at drage på et thailandsk eventyr hos Bangkok United i 2018, og målmanden gør sig stadig i Thailand. 

Falkesgaards kontakt med Bangkok United stod dog til at løbe ud ved årsskiftet, men han har valgt at forlænge aftalen med et halvt år. 

Keeperen fortæller til bold.dk, at han overvejede sin fremtid nøje. Flere thailandske klubber var ude efter profilen, men han havde ikke lyst til at smutte midt i sæsonen. 

- Jeg har været her i fem år. Når man har været i en klub i så lang tid, så betyder det også noget mere at spille her. Min kontrakt udløb her midt i sæsonen, så følte jeg, at jeg ville svigte klubben ved at forsvinde midt i sæsonen, siger Michael Falkesgaard til bold.dk og tilføjer om interesserede klubber. 

- Der har været noget interesse fra nogle klubber i Thailand, som har vidst, at jeg havde udløb. 

- Ellers har min førsteprioritet været at forlænge med Bangkok United, men det har været længe undervejs. Vi kunne ikke rigtig nå til enighed eller var på samme bølgelængde. Det kom dog i stand helt til sidst.

Længere forhandling
Målmanden siger, at situationen i Bangkok United er en smule kaotisk i øjeblikket. Derfor har han kun valgt at forlænge til sommer. 

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Falkesgaard ville ikke svigte thailandsk klub: Afviste flere tilbud
Foto: Bangkok United

- Det har været hele pakken. Der har været en situation i hele verden med inflation og økonomi i thailandsk fodbold, hvor coronaen lukkede det hele ned. Det har været en længere forhandling angående det meste. 

- De ville gerne have, at jeg forlængede med længere tid, men der har været lidt mere uro, end der plejer at være. Eksempelvis har vores træner lige sagt op. 

- Det gav mere mening at forlænge til slutningen af sæsonen for at se tiden an. Jeg tager en beslutning, når sæsonen er slut.

Falkesgaard nåede ikke at snakke de konkrete detaljer igennem med de interesserede klubber fra Thailand, men han slår fast, at klubberne har de nødvendige økonomiske muskler til at hente gode spillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det havde været interessant, hvis jeg ikke skulle have været i Bangkok United. Det kunne dog lige så godt have været i et andet land. 

- Jeg bliver 32 år til april, så det er måske ikke tid til at vende hjem, men det kan være derhenad, siger den tidligere OB- og Brøndby-keeper til bold.dk og tilføjer, at ingen europæiske klubber har vist interesse denne gang.

Bangkok United indtager en fjerdeplads i den bedste række, hvor Falkesgaard har stået mellem stængerne i 15 opgør.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 16. runde

FT

BAU

3 - 1

NBP

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0