2023-03-30 22:52:18

Koeman fik kritik for stilen: Holy crap – Barca lever virkelig i fortiden

Ronald Koeman fortæller i et interview med Relevo om sin tid i Barcelona og den kritik, han oplevede, så snart der ikke blev praktiseret det klassiske Barca-system.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 27. runde

FT

ELC

0 - 4

BAR

Fra 2020 og godt og vel et år frem stod Ronald Koeman i spidsen for FC Barcelona.

Det blev dog aldrig den helt store succes, og når han kigger tilbage på det, er der visse ting, han nok ville have gjort anderledes.

Koeman taler blandt andet meget om spillestilen, hvor der er nogle helt klare forventninger i Barcelona, som er svære at gå imod.

- I Barca er det virkelig kompliceret, for de vil have, at du spiller godt og dominerer med kantspillere. Jeg har set kampe for nylig, og når de skal forsvare, gør de det virkelig godt. De lukker få mål ind, og det er en del af fodbold, for når modstanderen dominerer, er du nødt til at forsvare.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Koeman fik kritik for stilen: Holy crap – Barca lever virkelig i fortiden
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det virker til, at det ikke er normalt for Barca – at du altid skal spille flot. At forsvare sig godt er også en kvalitet på holdet. Der er også modstandere, der ved, hvordan man spiller, ikke?

- Jeg er blevet kritiseret for at spille med tre stoppere, men et system som det kan være mere offensivt end ét med fire eller fem forsvarsspillere. Det er ikke systemet i sig selv, men i Barca skal du have tre midtbanespilleren og en pivot.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvis du spiller med to og en 10'er... holy crap. Barca lever virkelig i fortiden, og der er forskellige måder. Det kommer an på spillerne, men i sidste ende handler det om at vinde titler, siger Koeman til Relevo.

Ronald Koeman er nu tilbage som landstræner for Holland.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 27. runde

FT

ELC

0 - 4

BAR

17 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce