2022-08-10 16:10:16

Medie: AC har klausul - kan forlade Barca på fri transfer

Hvis FC Barcelona ikke kan få registreret Andreas Christensen inden weekendens premiere, så kan danskeren forlade klubben på en fri transfer, melder ESPN.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 1. runde

FT

BAR

0 - 0

RAY

La Liga-sæsonen starter i denne weekend, hvor FC Barcelona skal op imod Rayo Vallecano.

Men det kan være uden Andreas Christensen, som fortsat ikke er blevet registreret i klubben, og det kan faktisk ende med, at danskeren aldrig får en kamp for spanierne.

Ifølge ESPN skulle Christensen nemlig have en klausul i sin kontrakt, som gør, at han kan forlade Barca på en fri transfer, hvis han ikke når at blive spilleberettiget inden weekenden.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Medie: AC har klausul - kan forlade Barca på fri transfer
Foto: Michael Reaves/AFP/Ritzau Scanpix

Christensen er dog ikke den eneste, som Barcelona kan miste, da Franck Kessie efter sigende skulle have samme klausul. De to spillere har denne klausul, da de er kommet til på en fri transfer, melder ESPN. 

Det kan derfor være en kort fornøjelse i Barcelona for Andreas Christensen, og derfor har de travlt i den spanske storklub. De har dog indtil slutningen af august til at få dem registreret.

Barcelona-fansene skal dog ikke frygte, at Robert Lewandowski, Raphinha og Jules Kounde kan ende på samme måde, da de ikke blev hentet til klubben på en fri transfer.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 1. runde

FT

BAR

0 - 0

RAY

110 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0